Menu




Krone Big X tähistab 20. juubelit

Uudised 10.06.2020   

Krone Big X tähistab 20. juubelit


20. mail 2000 tuli Krone tehasest Spellis välja esimene Krone iseliikuv silokombain Big X. Iseliikuvat hekseldit tutvustati üldsusele kiiremas versioonis, mis liikus kiirusega 40 km/h ja mil jagus võimsust 540 hj.

Big X töötati välja põllumeeste ja põllutöömasinate ühenduste algatusel. 20 aastat tagasi tutvustatud masin oli varustatud mitmete funktsioonidega, mille Krone konkurendid on hiljem üle võtnud, näiteks 40 km/h transpordikiirus ja täielikult hüdrauliline nelikvedu . Masin paistis silma ka muude tehniliste omadustega, näiteks 397 kW/540 hj mootor, kuus eelpressivaltsi, samuti 830 mm laiune trummel läbimõõduga 750 mm ja 32 V-nuga. Purusti oli konstrueeritud maksimaalse tootlikkuse saavutamiseks ja Big X põhineb modulaarsel kontseptsioonil, mis tagab kiire juurdepääsu kõigile võtmeelementidele.

Tegelikult oli Big X juba algusest peale varustatud 605 hj mootoriga, kuid Krone ei teinud seda avalikuks, sest 2000. aastal võisid kliendid pidada üle 600 hj mootorit seda tüüpi masinate jaoks liiga suureks.

Siiani on Krone müünud umbes 5300 BiG X-i. Nüüd on neid saadaval kahes seerias ja kaheksas erinevas versioonis, alates väikseimast Big X 480 (490 hj) kuni muljetavaldava Big X 1180 (1156 hj). Viimase 20 aasta jooksul on hakkimistehnoloogia spetsialist välja töötanud palju uuenduslikke ja ainulaadseid Big X funktsioone, mis on selle purustaja müüki märkimisväärselt parandanud, näiteks AutoScan, AutoStop, biogaasitrummel, ConstantPower, EasyLoad, tõstekabiin, OptiMaxx maisipurustaja 305 mm läbimõõduga, VariQuick, VariLOC ja XtraPower, mida esitleti eelmisel Agritechnica näitusel 2019. aastal.





gallery image

Sind võivad huvitada ka need artiklid


Uudised

Uus elektritraktor Prantsusmaalt

Uus elektritraktor Prantsusmaalt

Prantsusmaalt pärit startupi Seederal elektritraktori protot...

Uudised

AGCO investeerib Soome mootoritehasesse 70 miljonit eurot

AGCO investeerib Soome mootoritehasesse 70 miljonit eurot

Investeering AGCO Linnavuori tehasesse Nokias loob tehasele...