Menu




John Deere kütusegarantii toimib reaalselt

Uudised 12.06.2020   

John Deere kütusegarantii toimib reaalselt


Kui teie masina kütusekulu on ettenähtust suurem, maksab John Deere teile välja vahe iga liitri eest, mis oli ettenähtud kütusekulust üle läinud.

Kui aga suudate teha tööd säästlikumalt, kui tehaseandmed ette näevad, maksab John Deere teile välja efektiivsuse boonuse topelt iga liitri eest, mida olete vähem kulutanud tehase poolt ettenähtud kulust. 

Kasvav konkurents hinnaturul nõuab kulude kokkuhoidmist ja efektiivsuse kasvatamist maaharimisel.

Selleks, et oma masina kulud töötegemisel maas hoida, on mitmeid mooduseid. Tänagi tuntud automaatroolimise süsteemide kasutamine aitab vähendada ülekatteid, mis omakorda vähendab töökäike ja pinnasurvet. Samuti aitab sisenditelt kokku hoida sektsioonide juhtimissüsteem kuni 10%. Kõigi nende lisade kasutamine nõuab aga operaatorit, kes neid süsteeme targasti kasutada oskab.

Wihuri Agri meeskond on pühendunud sellele, et John Deere-i masinate omanikud saaksid esmaklassilise koolituse just optimeerimise osas, sest hoolime oma kliendi ettevõtte kasumlikkusest ja keskkonna jätkusuutlikkusest.

John Deere'i kütusegarantii programm on just see, mis aitab ettevõtte traktoripargi kütusekulu kontrolli alla saada. Oluline on, et traktor oleks hoolikalt ette valmistatud mis tahes töö tegemiseks. Näiteks rasketeks mullatöödeks nõnda, et masina kaalujaotus ja lisaraskused oleks õiges kohas ning rehvirõhud sellised, et vajaminev jõud maasse pandaks. Transporditöid tehes on lisaraskuse kaasas vedamine ebavajalik ja seeläbi ka kütusekulu suurem.

 

John Deere on 6R, 7R ja 8R masinaandmete põhjal töötanud kindla kütusekulu normi mullatööde ja transpordi osas. Kui teie masina kütusekulu on ettenähtust suurem, maksab John Deere teile välja vahe iga liitri eest, mis oli ettenähtud kütusekulust üle läinud. Kui aga suudate teha tööd säästlikumalt, kui tehaseandmed ette näevad, maksab John Deere teile välja efektiivsuse boonuse topelt iga liitri eest, mida olete vähem kulutanud tehase poolt ettenähtud kulust. Loe kütusegarantii programmist siit.

 

2019. aasta augustis kätte antud John Deere 6215R on töötanud 173 töötundi transpordil keskmiselt 54,2%-lise töökoormuse juures ja põllutöödel 718,6 töötundi 53,5%-lise koormuse juures. John Deere näeb transporditöödel sellise koormuse juures kütusekuluks ette 19l/h. Nimetatud traktor suutis transporditöödel saada kütusekuluks 21,5l/h, mis teeb 2,5l suurema kütusekulu normist. Samas põllutöödel on sellise masina etteantud kütusekuluks tehase poolt 20l/h. Traktor suutis aga põllutööd ära teha 17,9 liitrise tunnikuluga, mis näitab, et põllutöödeks oli masin väga hästi optimeeritud, kuid transporditöödeks tuleb seadistustega veel vaeva näha. Nimetatud masina boonusmaksena andsime üle esimese Kütusegarantii tšeki väärtusega 4140,37 eurot Impeerium OÜ-le Järvamaal.

 

Friendsland OÜ Tartumaal on programmi liitunud kahe traktoriga: 6R ja 8R. Nende masinate aastane kütusegarantii boonusmakse on vastavalt 394,67 ja 10 000 eurot, mis on ühtlasi ka maksimumboonus.

 





gallery image
gallery image

Sind võivad huvitada ka need artiklid


Uudised

John Deere värskendab 5M sarja

John Deere värskendab 5M sarja

Uusimad John Deere 5M traktorid on saadaval uute ülekandevõi...

Uudised

New Hollandi T8 saab võimsust juurde

New Hollandi T8 saab võimsust juurde

New Holland uuendab 2025. aastaks oma Prantsusmaal Racine'i...