Menu




Syngenta Group: uus ülemaailmne põllumajandustehnoloogia turuliider

Uudised 22.06.2020   

Syngenta Group: uus ülemaailmne põllumajandustehnoloogia turuliider


Syngenta Group on põllukultuuride kaitsmise ülemaailmne turuliider, seemnete müüjana maailmas kolmas ning Hiinas nii väetiste turuliider kui riigi juhtiv põllumajandusteenuste pakkuja.

Syngenta Group Co. Ltd. teatas möödunud nädala lõpus uue põllumajandusteaduse ja innovatsiooni ülemaailmse liidri Syngenta Group ametlikust käivitamisest. Ühe ettevõtte all ühendab see Šveitsis asuva Syngenta AG, Iisraelis asuva ADAMA ja Hiinas asuva Sinochemi põllumajandusettevõtteid.

Uuel ettevõttel, mille peakontor asub Šveitsis, on 48 000 töötajat enam kui 100 riigis ja 2019. aastal oli selle käive 23 miljardit USA dollarit.

Alates selle loomisest on Syngenta Group põllukultuuride kaitse ülemaailmne turuliider, seemnete turustamiselt maailmas kolmas, väetiste turuliider Hiinas ja oma moodsa põllumajanduse platvormi (MAP) Farmers Solution Centers abil Hiina juhtiv põllumajandusteenuste pakkuja.

„Meie kui ettevõtte jätkusuutlikkus sõltub mulla tervisest ja keskkonnast tervikuna,“ ütleb Fyrwald. "Mõõdame oma edu mitte ainult ettevõtte tulemuslikkuse, vaid ka põllumajandusele ja keskkonnale pakutavate eeliste järgi."

15 peamise tootmiskohaga on kontsernil suur võimekus varustada põllumehi vajalike lahendustega. Grupi missiooniks on teaduslike uuenduste, tehnoloogiate ja teenuste juurutamine, et aidata põllumajandustootjatel pakkuda maailmale jätkusuutlikult paremat toitu, sööta, kiudaineid ja kütust, säästes samas ressursse ja kaitstes keskkonda.

 

Uue struktuuri alla kuulub organisatsioon neli äriüksust:

Syngenta Crop Protection - juhib Jon Parr, asub Baselis, Šveitsis

Syngenta Seeds - juhib USA-s Chicagos asuv Jeff Rowe

ADAMA - juhib Ignacio Dominguez, kes asub Iisraelis Airport Citys

Hiina Syngenta Group - Hengde Qini juhtimisel, asub Hiinas Shanghais.

Syngenta AG endisest tegevjuhist Erik Fyrwaldist saab Syngenta Groupi tegevjuht.

Kõigil Syngenta kontserni kuuluvatel ettevõtetel on pikk saavutuste ajalugu, ulatudes enam kui 250 aastani. Lisaks Šveitsile, Iisraelile ja Hiinale on kontsernil sügavad juured paljudes teistes riikides, sealhulgas USA-s. Ülemaailmse Syngenta Seeds äri ning teadus- ja arendustegevuse peakontor asub Brasiilias ja Suurbritannias.

 





gallery image

Sind võivad huvitada ka need artiklid


Uudised

Uus elektritraktor Prantsusmaalt

Uus elektritraktor Prantsusmaalt

Prantsusmaalt pärit startupi Seederal elektritraktori protot...

Uudised

AGCO investeerib Soome mootoritehasesse 70 miljonit eurot

AGCO investeerib Soome mootoritehasesse 70 miljonit eurot

Investeering AGCO Linnavuori tehasesse Nokias loob tehasele...