Menu




Manitou pakub elektrilisi laadureid ja tõstukit

Uudised 27.07.2020   

Manitou pakub elektrilisi laadureid ja tõstukit


Manitou on käivitanud oma 100% elektrilise tootevaliku Oxygen, mis sisaldab uut tõstukit ja paari laadurit.

Oxygen ATJ 200 e on grupi esimene elektriline maastikusuutlik tõstuk. Töökõrgus kuni 20 m maksimaalse kandevõimega 230 kg tagab mudelile sama jõudluse kui diiselmootoriga versioonil.

48 V aku täis laadimiseks kulub ka ebasoodsate ilmastikutingimuste korral kuni üks tööpäev. Madalpinge aku võimaldab seda käsitleda ja hooldada ka ilma erisertifikaadita tehnikutel. Tõstuk kaaluga 7200 kg ja pikkusega 6 m on hõlpsasti transporditav. Mudel on suuteline ronima kuni 45° nurga all.

Ettevõtte hinnangul väheneb kasutaja kulu 20% võrreldes diiselmootoriga mudeliga.

MRT 2550 h Oxygen Lab telelaadur on MRT 2550 diiselmudeli hübriidversioon, mis on võimeline töötama 100% elektrirežiimis. Säilitades samad omadused nagu diiselmootoril, on selle tõstekõrgus 25 meetrit 5 tonnise kandevõime korral.

Ettevõtte uut kontseptsiooni esindab ka MT 625 e Oxygen – kerge teleskooplaadur, millele on paigaldatud elektrimootor. Laaduri kabiin on ümber kujundatud uute intuitiivsete juhtseadmete abil. Kontserni ökodisaini poliitika hea näitena kasutatakse siin ka naturaalseid, kaasaegseid ja säästlikke materjale, näiteks puitu.

“Ehitusturu mängijad seisavad silmitsi kasvava nõudlusega paindlike ja vähese süsinikdioksiidiheitega lahenduste järele, eriti linnades,“ ütleb Manitou innovatsioonijuht Arnaud Sochas. „Oxygen märgisega soovib Manitou grupp pakkuda neile vajadustele konkreetset vastust. Meie lähenemisviis tähendab ilmselgelt elektrimasinaid, kuid meie peamine eesmärk on pakkuda igale rakendusele kohandatud proportsionaalset lahendust. Need peavad olema kasutaja jaoks kulutõhusad ja me töötame selle nimel, et alandada nende kogukulusid, vähendades samal ajal keskkonnamõju.“





gallery image

Sind võivad huvitada ka need artiklid


Uudised

GALERII! Maamess algas!

GALERII! Maamess algas!

Vaata ülevaadet Maamessi esimesest päevast. Galerii leiad a...

Uudised

Homme avatakse Tartus Baltikumi suurim maamajandusmess Maamess

Homme avatakse Tartus Baltikumi suurim maamajandusmess Maamess

18.-20. aprillil toimub Tartu Näituste messikeskuses järjeko...

Uudised

Yara Atfarm ja N-Tester BT – täpse lämmastikväetamise tööriistad põllumehele

Yara Atfarm ja N-Tester BT – täpse lämmastikväetamise tööriistad põllumehele

Atfarm on veebipõhine rakendus põllukultuuride seiramiseks n...