Menu




Väljakutse Land Roveri maastikusõidule Tallinnas: ainulaadsel, äärmuslikke tingimusi looval platvormil katsetati maastureid

Sisuturundus 05.08.2020   

Väljakutse Land Roveri maastikusõidule Tallinnas: ainulaadsel, äärmuslikke tingimusi looval platvormil katsetati maastureid


Seiklushimulistel Land Roveri fännidel oli juuli lõpus võimalus kogeda midagi erakordset – uhiuue maastikumeistri Defenderi ja teiste Land Roveri maasturite võimekuse katsetamiseks kasutati spetsiaalselt selleks loodud simulaatorit. Tallinnas Land Roveri müügiesinduses aset leidnud üritus oli osa Land Roveri kogemuste tuurist.

Tallinnas esitletud Land Roveri katsetamisplatvorm on üks suurimaid analoogseid Land Roveri platvorme maailmas, pakkudes kõige laiaulatuslikumat ja põnevamat kogemust.

Land Roveri klientidel ja meedia esindajatel oli võimalus katsetada maastureid spetsiaalsel platvormil. Juhiseid jagasid Land Roveri rahvusvahelised instruktorid, kes kutsuti spetsiaalselt siia kohale.

„Seda erakordse mehaanilise ja elektroonilise võimekusega mobiilset platvormi saab viia ühest linnast teise, mis annab inimestele võimaluse põnevat maastikusõitu kogeda. Kõike seda oleks keeruline reaalsetes sõidutingimustes läbi elada ning seetõttu on meil hea meel seda võimalust oma Eesti fännidele pakkuda,“ selgitas Land Roveri Baltikumi turundusjuht Justė Šataitė.

Testimise ajal jälgivad olukorda ja juhendavad osalejaid Land Roveri instruktorid.

„Testimisest osavõtnud olid üllatunud – platvorm simuleerib reaalseid olukordi ja võimaldab toime tulla uskumatult järskude nõlvadega. Samuti on see muljetavaldav kõrvaltvaatajatele,“ ütles instruktor Minna Sillankorva.

Instruktori sõnul tunnistasid inimesed, kes olid platvormi testinud mujal maailmas, et nad ei julgeks nii ekstreemseid sõiduolusid päriselus katsetada. Land Roveri maasturite enesekindel võimekus on tõestus, et need autod saavad hakkama palju enamaga, kui autojuhid julgeksid proovida.

Land Roveri testis osalejad saavad esmakordselt kogeda Land Roveri konfigureeritavat süsteemi Terrain Response, mis võimaldab autot kohandada vastavalt maastikuoludele ja näha, kui tõhus on maapinnavaatetehnoloogia ClearSight Ground View äärmuslikes tingimustes. See võimaldab näha otse kapoti alla, sõiduki alaosa ja rattaid. Elektroonilised mäest üles ja alla laskumise abisüsteemid näitavad oma usaldusväärsust nii Land Roveri testimisplatvormil kui ka päriselus.

Uhiuus Defender, millel on maastikusõidu väljakutseteks loodud šassii, ülitugev alumiinium-monokokk kere ja uue põlvkonna elektroonilised juhiabisüsteemid, on tõeline mägede kuningas, selles pole vähimatki kahtlust. Küll aga õnnestus ka teistel meie autodel – Range Rover Sportil, Evoque´il, Discovery Sportil ja Velaril – ületada lähenemis- ja lahkumisnurki.





gallery image
gallery image

Sind võivad huvitada ka need artiklid


Sisuturundus

Kõrge hinnatase pärsib põllumajandustehnika müüki ka käesoleval aastal

Kõrge hinnatase pärsib põllumajandustehnika müüki ka käesoleval aastal

Eelnevad aastad on liisingufirmadele olnud põllumajandussekt...

Sisuturundus

Storent: tulevik on digi, tulevik on täna

Storent: tulevik on digi, tulevik on täna

Uuendusmeelse ning kliendikeskse ettevõttena tegeleb Storent...

Sisuturundus

Võimsad V-TWIN mootoriga ATV-d majapidamisse

Võimsad V-TWIN mootoriga ATV-d majapidamisse

Möödunud aasta kevadel saabus müügile Odese ATV-de täiesti u...