Menu




John Deere'i uued liidesed: kolmandate osapoolte tooted on teretulnud

Uudised 11.08.2020   

John Deere'i uued liidesed: kolmandate osapoolte tooted on teretulnud


 

John Deere on oma Operations Center haldusplatvormile integreerinud täiendavad liidesed, mis sobivad ka teiste tootjate süsteemidega.

See tähendab, et nüüd on võimalik andmeid edastada teiste populaarsemate tootjate masinaekraanidelt. See hõlmab põllupiire, töötlemiskoguseid ja saagikust.

Andmete edastamiseks masinast operatsioonikeskusse on mitu viisi. John Deere'i masinad kasutavad JDLink Connect telemeetrilist lahendust andmete edastamiseks otse ja juhtmevabalt Operations Center’isse ilma lisatasuta. Sõltuvalt rakendusest saab andmeid vaadata peaaegu reaalajas ja mõõta töö edenemist. Teise võimalusena võib edastus toimuda ka USB-mälupulga kaudu.

Masinad seadmetega, mis dokumenteerivad põllutöid ISOXML-vormingus, on alates augusti algusest saanud andmeid Operations Center’isse importida. Andmete edastamiseks kasutatakse USB-mälupulka. See kehtib ka masina ajaloo kohta.

Masinatest, mis töötlevad dokumente patenteeritud vormingus, saab andmeid samuti USB-mälupulga kaudu Operations Center’isse edastada. Teise võimalusena saab andmeid seadmelt juhtmevabalt WLAN-i või Bluetoothi ​​kaudu nutitelefoni edastada, kui kasutatakse spetsiaalset USB-mälupulka. Sealt saadetakse andmed tasuta MyTransfer-App abil Operations Center’isse.

Põllutööde lihtne, käsitsi dokumenteerimine on võimalik ka rakendusega MyTransfer. See on alternatiiv, kui masinal pole kuvarit, mis saaks dokumenteerida, või kui mõni toiming on unustatud. Praegu on mullaharimiseks ja külvamiseks ning väetamiseks ja põllukultuuride kaitsmiseks võimalik käsitsi dokumenteerimine rakenduse kaudu. Saagiandmete sisestamine peaks toimuma aasta jooksul.

Masinatest saadud hooaja dokumentatsiooni andmete põhjal saab põllumees digitaalse põlluraamatu. Ta pääseb sellele juurde igal ajal ja igas asukohas lauaarvuti brauseri või nutitelefoni kaudu.

John Deere Operations Center ja sellega seotud nutitelefonide rakendus MyOperations on tasuta. Erinevatest allikatest andmete importimisel ei maksta tasusid ka põllumajandustootjatele ega töövõtjatele. Põllumajandustootjad ja töövõtjad saavad lisateavet ühilduvate kuvarite kohta eri vormingutes ja andmeedastusmarsruutide kohta oma kohalikult John Deere'i edasimüüjalt.

 





gallery image

Sind võivad huvitada ka need artiklid


Uudised

GALERII! Maamess algas!

GALERII! Maamess algas!

Vaata ülevaadet Maamessi esimesest päevast. Galerii leiad a...

Uudised

Homme avatakse Tartus Baltikumi suurim maamajandusmess Maamess

Homme avatakse Tartus Baltikumi suurim maamajandusmess Maamess

18.-20. aprillil toimub Tartu Näituste messikeskuses järjeko...

Uudised

Yara Atfarm ja N-Tester BT – täpse lämmastikväetamise tööriistad põllumehele

Yara Atfarm ja N-Tester BT – täpse lämmastikväetamise tööriistad põllumehele

Atfarm on veebipõhine rakendus põllukultuuride seiramiseks n...