Menu




Weidemann esitleb laadurite T4512 uut põlvkonda

Uudised 13.08.2020   

Weidemann esitleb laadurite T4512 uut põlvkonda


Uus teleskooplaadur T4512 on täielikult ümber kujundatud ja pakub klientidele palju uusi funktsioone ja võimalusi masina kohandamiseks vastavalt oma töövajadustele.

Weidemann ennustab oma tootevaliku ühele enimmüüdud masinale vähemalt eelkäijatega sarnast edu.

2010. aastal oli Weidemann üks esimesi tootjaid, kes tõi turule väikese kompaktse külgmise mootoriga teleskooplaaduri. "Neil päevil küsisid meie konkurendid, mida me selle väikese mänguasjaga nihutame," muigab kommertsdirektor Bernd Apfelbeck neid päevi meenutades. „Järgnevatel aastatel täitis see masin turuniši ja viimase 10 aasta jooksul on see meie mitmekesises tootevalikus üks suurimaid bestsellereid. Selle ainulaadne tõstekõrguse, kompaktsete mõõtmete ja masina tööomaduste kombinatsioon muudab selle muljetavaldavaks. Tõstekõrgus 4,5 m tähendab, et seda saab kasutada paljudes virnastamis- ja laadimistöödes. Selle märkimisväärne 1,25 tonnine laadimisvõimsus tähendab, et igasugused suured pallid ja erineva raskusega materjalid ei tekita probleeme. Kompaktsed mõõtmed - laius vaid 1,56 m ja kõrgus alla 2 m - võimaldavad masinal liikuda seal, kus liikumisruum on piiratud, ja töötada kitsastes kohtades. Teleskooplaadurit saab transportida ka haagisega, nii et seda saab kasutada laadimistööde tegemiseks erinevates kohtades. Kõik need omadused kokku võetuna on teinud meie T4512 nii paljudes erinevates sektorites nii edukaks.“

Kaks uut mootorit

T4512 on endiselt saadaval kahe erineva mootoriversiooniga Yanmarilt. Tavamootori võimsus on nüüd aga 18,4 kW/25 hj ja suurema mootori võimsus 33,3 kW/45 hj (varem 31 või 40 hj). Vähenenud võimusega tavamootoril on aga jõudlus siiski paranenud. Lahendus seisneb Weidemanni ainulaadses ja uhiuues veojõu elektroonilises reguleerimises, mida tuntakse ecDrive (Electric Control Drive) nime all. See võimaldab masina üldist jõudlust tõsta ka madalamatel hj-kategooriatel. 18,4 kW mootor täidab täielikult heitgaaside astme V nõudeid, ilma heitgaaside järeltöötluseta. See mootori versioon sobib kasutajatele, kes vajavad oma masinalt vähem töötunde.

45 hj mootor vastab V astmele tänu diislikütuse tahkete osakeste filtrile (DPF) koos diislikütuse oksüdatsioonikatalüsaatoriga (DOC). Kogu mootoriseade on pärit Yanmarist koos heitgaaside järeltöötlusega, nii et kõik komponendid on üksteisega ideaalselt sünkroniseeritud ja masin viib vastava töötemperatuuri korral automaatse regenereerimise lõpule.

Väiksema mootori tippkiirus on 20 km/h. Suurema mootori korral on nüüd saadaval tippkiirused kas 20 või 30 km/h. Uue teleskooplaaduri tööhüdraulika töötab kiirusel 28,6 l/min või alternatiivina kiirusel 42 l/min või isegi kiirusel 70 l/min. Paagi mahtu on suurendatud 33 liitrini, pikendades sellega masina tööaega.

Paranenud mugavus

Veel üks T4512 uus funktsioon on lisavarustuses tagurdusventilaator, nii et isegi tolmustes töötingimustes saab puhta õhu filtreerida juhi kabiini kliimaseadme ja ventilatsioonivõre kaudu, muutes juhi tingimused mugavamaks ja tagades masina tõhusaima jahutuse.

Mootorikapoti saab täielikult avada ja kõik hooldust vajavad komponendid on paigutatud nii, et neile oleks hõlpsasti juurde pääseda.

Neljarattaline juhtimine, nagu ka eelkäijal, tagab täieliku manööverdusvõime ja jõu jaotuse väikestes ruumides.

Kõik juhtimiselemendid on käeulatuses ja hästi disainitud ekraan annab operaatorile pideva ülevaate masina põhiteabest. Kabiini standardvarustuses pakutavate uute võimaluste hulgas on 3-kontaktiline pistikupesa, lahtikäiv käetugi koos panipaigaga, topsihoidja ja panipaik. Lisavarustusena saab nüüd paigaldada ka raadio ja USB-ühenduse. Rooli saab vastavalt operaatorile individuaalselt reguleerida.

Hästi paigutatud ekraan operaatori vaateväljas annab masinast optimaalse ülevaate. Lisaks tavalistele näitudele nagu temperatuur, kütuse tase või töötunnid, kuvatakse kokpitis ka aktiivsed funktsioonid, näiteks aktiveeritud elektroonilised funktsioonid, 3. juhtseadise pidev töö või aktiveeritud diferentsiaalilukk.





gallery image
gallery image
gallery image

Sind võivad huvitada ka need artiklid


Uudised

Uus elektritraktor Prantsusmaalt

Uus elektritraktor Prantsusmaalt

Prantsusmaalt pärit startupi Seederal elektritraktori protot...

Uudised

AGCO investeerib Soome mootoritehasesse 70 miljonit eurot

AGCO investeerib Soome mootoritehasesse 70 miljonit eurot

Investeering AGCO Linnavuori tehasesse Nokias loob tehasele...