Menu




Krone Big X liikurhekseldi läbis värskenduse

Uudised 07.09.2020   

Krone Big X liikurhekseldi läbis värskenduse


Krone on uuendanud Big X seeriaid 480/530/580/630. Lisaks uuele salongile keskenduti saagivoo optimeerimisele ja üleminekule 5. heitetasemele.

Näiteks kasutab Krone nüüd modifitseeritud seeria Big X 680-1180 jaoks uut ja mugavat kabiini. Varustuspakette on kaks: standardklassi kabiin pakub puutetundlikku 8-tollist terminali, sealhulgas USB- ja videosisendit. Komplektis on ka eesmine päikesekate, samuti esiklaasipuhasti ja kaks külgmist klaasipuhastit.

Lisavarustuses olev mugavuskabiin on varustatud nahkkattega rooliga, 12-tollise puutetundliku terminaliga, sealhulgas USB- ja videosisendiga, aktiivjahutusega termokastiga ja päikesekatetega (ees, paremal ja taga). Lisaks on ees kolm klaasipuhastit, kaks küljel ja üks taga ning kõik klaasipuhastid töötavad ka klaasipesuvedelikuga. Nii avaneb juhile 360-kraadine vaade ka ebasoodsates tingimustes nagu vihm ja tolm. Mõlemad kabiinivariandid on saadaval ka erinevate mugavustega juhiistmetega.

Saadaval on ka halogeen- ja LED-valgustipaketid, mida saab soovi korral kombineerida hooldus- ja juurdepääsuvalgustusega.

Nagu ka Big X 680-1180 puhul, on uue purusti OptiMaxx hambaprofiil 5 kraadi nurga all. Selle spiraalse kujunduse ja sellest tuleneva nihkeefekti tõttu töödeldakse saaki mitte ainult pikisuunas, vaid samal ajal ka põikisuunas. Nagu kõigi Krone mudelite puhul, on ka rulli läbimõõt standardvarustuses 250 mm. Rulli laiust on aga suurendatud 25 protsenti.

Krone pakub uut rullpurustit versioonides 105/123 ja 123/144. Hamba versioon 105/123 sobib keskmise ja pika purustamise jaoks, lühikese ja keskmise purustamise tarvis on soovitatav rullpurusti 123/144 hammastega. Kiirusevahe on standardis 30 protsenti – teiste rihmarataste puhul on valikuliselt võimalik 40 või 50 protsenti.

Krone pakub ka valikuliselt kaht rullpurustit rasketesse tingimustesse. Valtside pinda töödeldakse uuendusliku Busa®CLAD tehnoloogiaga, see tagab parima kulumiskaitse ja pikima tööea jooksul kõikides koristustingimustes.

Heitmete etapp V

Krone tugineb katsetatud ja testitud MTU mootoritele, mille võimsus on kuni 653 hj, ja kõik selle sarja Big X-id vastavad heitkoguste tasemele Tier 4 Final (USA) ja 5. tasemele (EU). Kaugele tahapoole risti paigaldatud mootor tagab parima võimaliku kaalujaotuse. MTU 6R 1500 mootoriga Big X 630 on nüüd suurema mootori võimsusega (480 kW/653 hj).

Suurte 710/70 R42 rehvidega söödakombaini transpordilaius on 3 m, nii on söödavarumismasin teel ohutu ja mugav.





gallery image
gallery image

Sind võivad huvitada ka need artiklid


Uudised

GALERII! Maamess algas!

GALERII! Maamess algas!

Vaata ülevaadet Maamessi esimesest päevast. Galerii leiad a...

Uudised

Homme avatakse Tartus Baltikumi suurim maamajandusmess Maamess

Homme avatakse Tartus Baltikumi suurim maamajandusmess Maamess

18.-20. aprillil toimub Tartu Näituste messikeskuses järjeko...

Uudised

Yara Atfarm ja N-Tester BT – täpse lämmastikväetamise tööriistad põllumehele

Yara Atfarm ja N-Tester BT – täpse lämmastikväetamise tööriistad põllumehele

Atfarm on veebipõhine rakendus põllukultuuride seiramiseks n...