Menu




Uudne lahendus hoiab järelveetava pritsi puhtana

Uudised 25.01.2021   

Uudne lahendus hoiab järelveetava pritsi puhtana


Chafer Machinery paigaldab traktorile pikendatud porikaitsmed, et hoida järelveetavaid pritse puhtana ka kõige hullemates tingimustes.

Ennetamaks mustuse teket järelveetava pritsi juhtpindadele ja poomile, et vältida kahjustusi ja düüside ummistusi, on turul muidki süsteeme, kuid meie info kohaselt on see esimene kaitse otse pihusti tootjalt.

Kinnitused on konstrueeritud nii, et need sobivad Cat II, III ja IV ühendustele. Kaitse on üsna suur ja raske, nii et ettevõte soovitab seda paigaldada kahel inimesel. Lihtsam on kaitse paigaldada enne pritsi ühendamist.

Kaitsmed on klambrite abil horisontaalse toru külge kinnitatud, võimaldades neid traktorite rööpmelaiustele vastavalt sisse- ja väljapoole liigutada.

Kaitsme pealmised paneelid on valmistatud PVC-st, alumine tugevdatud kummist ja raam pulbervärvitud terasest. Briti põllumeestele on kaitsmed praegu saadaval hinnaga 680 naela + km (u 764 eurot) pluss kohaletoimetamine.

"Esitleme kaitset kui lahendust järelveetavate pritside klientide probleemile," ütleb Joe Allen Chaferi müügi- ja turundusosakonnast. "Kuid toode on ilmselgelt kasulik kõigi järelveetavate seadmete jaoks, nii et eeldame, et müüme neid hea hulga ka väljaspool oma kliendibaasi.”





gallery image

Sind võivad huvitada ka need artiklid


Uudised

John Deere värskendab 5M sarja

John Deere värskendab 5M sarja

Uusimad John Deere 5M traktorid on saadaval uute ülekandevõi...

Uudised

New Hollandi T8 saab võimsust juurde

New Hollandi T8 saab võimsust juurde

New Holland uuendab 2025. aastaks oma Prantsusmaal Racine'i...