Menu




Manitou MLT NewAg saab Alliance 585 rehvid

Uudised 16.02.2021   

Manitou MLT NewAg saab Alliance 585 rehvid


Manitou on ametlikult kinnitanud, et Alliance 585 kuuluvad nüüd MLT NewAg teleskooplaadurite põhivarustusse.

Manitou on ettevõtet Alliance Tire Group (Yokohama Off-Highway Tires alates 2021. aastast) tunnustanud aasta tarnija (2019) tiitliga ja veel ühe Alliance’i rehvi lisamine tehasevalikusse tõendab veelgi stabiilset partnerlust mõlema ettevõtte vahel.

„Näeme kasvavat suundumust masinate suunas, mida kasutatakse mitmekülgsete ülesannete ja tööde jaoks, s.t masinate suunas, mida kasutatakse laadimiseks ja tühjendamiseks erinevates tingimustes alates taluõuest kuni maanteetranspordini nii igapäevaselt kui isegi tund-tunnilt. Seda nõutakse masinatelt, mis pakuvad tõelist mitmekülgsust - nagu on teleskooplaadurid - kui ka rehvidelt, mis pakuvad ideaalset tööd olukordadest ja tingimustest olenemata. See on täpselt see, mida Alliance 585 tähendab“, ütleb Yokohama Off-Highway Tires juht Kristoff Van der Burght.

Saadaval 13 mõõtu

Alliance 585 on välja töötatud ja toodetud teleskooplaaduritele ning ka laadur-ekskavaatoritele ja kompaktlaaduritele. Suured ja mitmesuunalised turviseplokid suurendavad maapinnaga kokkupuute ala, võimaldades samaväärselt sujuvat sõitu kõvadel pindadel ja ülimat stabiilsust isegi raskete koormatega mägistel maastikel. Massiivne turvisemustri sügavus ja optimaalne soonte osakaal tagavad usaldusväärse veojõu ja haarduvuse, tõhusa isepuhastumise lahtisel pinnasel ning suurema libisemiskindluse.

Lisaks terasvööle kaitsevad ka tugevdatud külgseinad ja spetsiaalsed ühendid aktiivselt rehve purunemise ja lõigete ning rehvimustri kahjustuste eest, pakkudes optimaalset kandevõimet. Need omadused tagavad rehvi pika kasutsusea.

Alliance 585 rehve on saadaval 13 suuruses, sh olulisemad teleskooplaaduritele, nagu näiteks 460/70R24, 500/70R24, 440/80R24, 400/80R24.

Yokohama Off-Highway Tires

Yokohama Off-Highway Tires (YOHT) on spetsialiseerunud põllumajanduses, metsanduses, tööstuses, pinnaseteisalduses, kaevanduses ja sadamas kasutatavate masinate rehvide ja muude tarberehvide projekteerimisele, arendamisele, tootmisele ja turustamisele. YOHT omandusse kuuluvad maailmas tunnustatud kaubamärgid Alliance, Galaxy ja Primex ning selle üksused asuvad rohkem kui 120 riigis. Mitmekülgsesse tooteportfelli kuulub üle 4000 tootekoodi.





gallery image

Sind võivad huvitada ka need artiklid


Uudised

GALERII! Maamess algas!

GALERII! Maamess algas!

Vaata ülevaadet Maamessi esimesest päevast. Galerii leiad a...

Uudised

Homme avatakse Tartus Baltikumi suurim maamajandusmess Maamess

Homme avatakse Tartus Baltikumi suurim maamajandusmess Maamess

18.-20. aprillil toimub Tartu Näituste messikeskuses järjeko...

Uudised

Yara Atfarm ja N-Tester BT – täpse lämmastikväetamise tööriistad põllumehele

Yara Atfarm ja N-Tester BT – täpse lämmastikväetamise tööriistad põllumehele

Atfarm on veebipõhine rakendus põllukultuuride seiramiseks n...