Menu




Steyr Absolut CVT: valikus uued varustuse paketid

Uudised 12.03.2021   

Steyr Absolut CVT: valikus uued varustuse paketid


Steyr pakub Absolut CVT seeria jaoks uusi varustuse variante Evolution, Excellence ja Orange.

Neli uut Absolut CVT mudelit tulevad koos kolme uue seadmepaketiga: Evolution, Excellence ja munitsipaalsektorile mõeldud Orange.

Endiselt on saadaval ka kliendispetsiifiline konfiguratsioon.

Neli uut mudelit on 6185 Absolut CVT (200 hj), 6200 Absolut CVT (220 hj), 6220 Absolut CVT (241 hj) ja 6240 Absolut CVT (261 hj). Steyr toob traktorite uuendustena välja uue LED-valgustuspaketi, pneumaatilise kabiinivedrustuse, käigukasti värskenduse ja NEF67 V-etapi mootori FPT Industrialilt. Hooldus toimub nüüd pärast 750 töötundi.

Evolution laiale publikule

Evolution sisaldab kõik populaarsemad funktsioonid koos täiendamise võimalusega. Siin on uus esiühendus, mis on juba teada suuremast Terruse CVT-st. Samuti on eesmine jõuvõtuvõimalus. 150 l/min hüdropump on standardvarustuses, 170 l/min on soovi korral saadaval. See varustab nelja või viit täiendavat elektrohüdraulilist juhtseadet. Taga asub neljakäiguline jõuvõtuvõll ja tagahoob tõstevõimega 10 463 kg. Valida saab Deluxe või Active Luxury kabiini vahel, pneumaatiline kabiinivedrustus on saadaval täiendusena.

Tippklassi Excellence

Versioon "Excellence" on esmaklassiline kõrge tootlikkuse ja jõudluse pakett. Tootja sõnul on see spetsifikatsioon suunatud automatiseerimisele, standardvarustuses on sellised funktsioonid nagu esisilla juhtimine ja Easy-Tronic II (laiendatud pöörete ja elektrohüdraulika kaughaldus). Selles konfiguratsioonis on Absolut CVT valmis Steyr-S-Guide jaoks, seejuures saab klient valida suure hulga Steyr S-TECH juhtimislahenduste vahel. Selle pakendi hüdrauliline võimsus on 170 l/min.

Orange linna jaoks

Uus "Orange" konfiguratsioon on loodud töötama linnatingimustes. See pakett tuleb müügile aprillis ja sellel on nt muutuva suhtega rool ja kahekiiruseline jõuvõtuvõll.





Sind võivad huvitada ka need artiklid


Uudised

Uus elektritraktor Prantsusmaalt

Uus elektritraktor Prantsusmaalt

Prantsusmaalt pärit startupi Seederal elektritraktori protot...

Uudised

AGCO investeerib Soome mootoritehasesse 70 miljonit eurot

AGCO investeerib Soome mootoritehasesse 70 miljonit eurot

Investeering AGCO Linnavuori tehasesse Nokias loob tehasele...