Menu




Weidemann värskendas minilaadureid

Uudised 16.03.2021   

Weidemann värskendas minilaadureid


Weidemanni 13 seeriat kasutatakse põllumajanduses ja hobusekasvatuses, munitsipaal- ning kaubanduse/tööstuse valdkonnas.

Mudelil Hoftrac 1380 on uus mootor ja Weidemanni sõnul on mudelit põhimõtteliselt muudetud. Uus 1390 pakub aga uusi funktsioone ja võimalusi lisaseadmete jaoks.

Mudeli 1390 uuendused lühidalt:

  • 1390 on saadaval kolmes Yanmari mootoriversioonis: 18,4 kW/25 hj, 33,3 kW/45,3 hj või 40,1 kW/54,5 hj. Kaks suuremat mootorit on varustatud heitgaaside järeltöötlusega. 25 hj mootor täidab V heiteastme ka ilma heitgaaside järeltöötluseta.
  • Välja on töötatud elektrooniliselt juhitav ajam ecDrive (elektrooniline juhitav ajam). Sõidurežiime on neli: automaatrežiim, ökorežiim (vähendatud mootori pöörded) ja valikuliselt üks kahest režiimist, kas hüdrauliliselt käitatavate lisaseadmete kasutamiseks või tööks Y-kahvliga.
  • Automaatse ja mägipiduri funktsioonidega elektriline seisupidur tagab absoluutse ohutuse ja mugavuse.
  • Farmilaadur võib soovi korral olla varustatud varikatuse, kokkupandava varikatuse või kabiiniga. LED-esituled on standardvarustuses.
  • Kabiin pakub värskendatud juhtimiskontseptsiooni, uut multifunktsionaalset juhtkangi ja uut kuvarit juhi vaateväljas. Konditsioneer on lisavarustusena saadaval.
  • Laadurile on saadaval P-kinemaatika, pika laadimisvarrega P-kinemaatika ning suurenenud tõste- ja tõmbejõududega Z-kinemaatika.
  • Lisaseadmete ühendamist saab lihtsustada frontaallaaduri 3. juhtimisahela valikulise rõhuvabastusega.





gallery image

Sind võivad huvitada ka need artiklid


Uudised

John Deere värskendab 5M sarja

John Deere värskendab 5M sarja

Uusimad John Deere 5M traktorid on saadaval uute ülekandevõi...

Uudised

New Hollandi T8 saab võimsust juurde

New Hollandi T8 saab võimsust juurde

New Holland uuendab 2025. aastaks oma Prantsusmaal Racine'i...