Menu




Amazone tegi mullu rekordtulemuse

Uudised 06.04.2021   

Amazone tegi mullu rekordtulemuse


Taimekaitsepritside ja külvikute müügi kasv aitas Amazonel saavutada eelmisel aastal kõigi aegade parima tulemuse.

2020. kasvas ettevõtte käive 15% rekordilise 537 miljoni euroni (2019. aastal 467 miljonit eurot).

138-aastase ajalooga ettevõte näitas mullu ka kõigi aegade kõrgeimat eksporti – tervelt 80%. Eriti hoogne oli masinate müük Prantsusmaal, Saksamaal, Taanis, Belgias, Poolas, Venemaal ja Austrias.

"Eelmise majandusaasta jooksul andis kogu meeskond endast parima, et säilitada normaalne töö koronaviiruse pandeemia ajal," kommenteerivad Amazone Grupi kaks omanikku Christian ja Justus Dreyer. "Tänu kõigi töötajate tugevale pühendumusele ja distsipliinile ning oma müügipartneritele suutsime vältida viivitusi tootmises ja täita kõik oma tellimused."

Vaadates tänavust aastat saabuvad tellimused kõigis tootevaldkondades väidetavalt hästi ning kaks omanikku prognoosivad optimistlikult, et müük püsib eelmise aastaga sarnasel tasemel.

„Pandeemia, püsivad majanduslikud väljakutsed ja pidevalt muutuv poliitiline olukord võivad aga majandust negatiivselt mõjutada. Lisaks seisame silmitsi tarnijate ebaproportsionaalsete hinnatõusude ja muude kitsaskohtadega. Enamgi veel, põllumajandussektor peab kliimamuutuste tõttu hakkama saama suurema arvu äärmuslike ilmastikunähtustega. Teisest küljest kasvab ülemaailmne nõudlus kvaliteetse toidu järele jätkuvalt. ”





gallery image

Sind võivad huvitada ka need artiklid


Uudised

Uus elektritraktor Prantsusmaalt

Uus elektritraktor Prantsusmaalt

Prantsusmaalt pärit startupi Seederal elektritraktori protot...

Uudised

AGCO investeerib Soome mootoritehasesse 70 miljonit eurot

AGCO investeerib Soome mootoritehasesse 70 miljonit eurot

Investeering AGCO Linnavuori tehasesse Nokias loob tehasele...