Menu




Parker esitleb uut ISOBUSi kontrollerit

Uudised 04.05.2021   

Parker esitleb uut ISOBUSi kontrollerit


Traktorite, kombainide ja muude iseliikuvate masinate juhtimise standardiseerimisel toimib Parker Hannifini ISObusi ülesandekontroller (TC) ühenduslülina FMIS (Farm Management Information System) tarkvara ja sõiduki juhtimisseadmete vahel.

Lõpetatud töö saab täpse dokumentatsiooni, kasutajate peamisteks eeliseks on suurem täpsus ning väiksemad kulud ja aeg.

Soome ettevõtte sõnul on hõlpsasti kasutatav liides võimeline GPS-i abil geograafilisi andmeid koguma. Muutuva kiirusega juhtimisel saab kasutada satelliitide ja droonide poolt salvestatud taimestiku kasvu kaardiandmeid või kombainide eelmise hooaja saagi kaardi andmeid. GPS-i kasutamine pakub ka sektsiooni juhtimist. Pritsides, külvates või väetist laotades saavad põllumehed vältida toote kahekordset levitamist samas kohas, sulgedes sektsioonid automaatselt piirkondades, kus töö on juba tehtud.  

Ettevõtte pakutav ISObusi tarkvarakomplekt sisaldab lihtsa andmeedastuse hõlbustamiseks ka rakendust ISObus Universal Terminal (UT) jaoks, kasutajaliidest ISObusiga ühilduvate rakenduste tarbeks ja failiserverit ISObus võrgule.

Koos ISObusi rakendustega (saadaval 10- ja 12-tolliste ekraanisuuruste jaoks) on Parker Pro Display seade üks terminalilahendus erinevate seadmete käitamiseks, mis vastavad ISO11783 ISObus-standardile.





Sind võivad huvitada ka need artiklid


Uudised

Uus elektritraktor Prantsusmaalt

Uus elektritraktor Prantsusmaalt

Prantsusmaalt pärit startupi Seederal elektritraktori protot...

Uudised

AGCO investeerib Soome mootoritehasesse 70 miljonit eurot

AGCO investeerib Soome mootoritehasesse 70 miljonit eurot

Investeering AGCO Linnavuori tehasesse Nokias loob tehasele...