Menu




Amazone UX SmartSprayer: tipptasemel täppispritsimine nüüd põllul

Uudised 18.05.2021   

Amazone UX SmartSprayer: tipptasemel täppispritsimine nüüd põllul


Amazone testib kevadhooajal 2021 36-meetri laiuse poomiga järelveetavat pritsi UX 5201 SmartSprayer.

Boschi kaameratehnoloogia tuvastab ridakultuurides umbrohud ja pritsimise rakendab BASF Digital Farming Solutions'i xarvio ™ Agronomic otsustamismootor (ADE). Maapinnal kasutatavate herbitsiidide täismahus lisamine täiendavast paagist on võimalik ka samal liinil topeltliinide süsteemiga. Senised väliuuringud näitavad, et selle tehnoloogia kasutamine vähendab herbitsiidide kasutamist kuni 90 protsenti, sõltuvalt umbrohu hulgast ja muudest tingimustest põllul.

Uues kõrgtehnoloogilises pihustuspoomis on kaamera ja valgustusmoodulid integreeritud nii, et need tagavad täpse punktirakenduse ContourControl aktiivse poomijuhtimise ja ainulaadse SwingStop aktiivse vibratsiooni summutussüsteemi kaudu.

Individuaalselt ümberlülitatavate ventiilide ja Agrotop Spot Fan düüside kombinatsioon koos 25 cm pihustivahega tagab täpse rakenduse ja maksimaalse säästupotentsiaali töökiirustel kuni 12 km/h.

Boschi pildituvastussüsteem tuvastab umbrohud väga varajases kasvufaasis ja nii saab sihtmärgi pinnale rakendada herbitsiide suure täpsuse ja efektiivsusega. Spetsiaalselt välja töötatud LED-valgustite tehnoloogia pakub tuge rasketes keskkonnatingimustes, näiteks varjude korral ja loomulikult ka öösel.

Koos Boschi ja BASF-i digitaalse põllumajandusega on Amazone läbi viinud mitmesuguseid teadusuuringuid ja rakendanud neid oma interdistsiplinaarse oskusteabega turustatavas tootes. Teedrajava SmartSprayeri tehnoloogia järkjärguline turuletoomine, mis on kogu maailmas ainulaadne oma tehniliste võimaluste ja süsteemse lähenemise poolest, toimub lähiaastatel.

 

 

 





gallery image

Sind võivad huvitada ka need artiklid


Uudised

John Deere värskendab 5M sarja

John Deere värskendab 5M sarja

Uusimad John Deere 5M traktorid on saadaval uute ülekandevõi...

Uudised

New Hollandi T8 saab võimsust juurde

New Hollandi T8 saab võimsust juurde

New Holland uuendab 2025. aastaks oma Prantsusmaal Racine'i...