Menu




Manitou esitleb uut ja võimsat teleskooplaadurit

Uudised 10.06.2021   

Manitou esitleb uut ja võimsat teleskooplaadurit


NewAg XL mudelirea seni võimsaim mudel MLT961-160V + L suudab tõsta 6,0 tonni kuni 9,0 meetri kõrgusele.

Uustulnuk liitub eelmise aasta lõpus turule toodud mudelitega MLT841 ja 1041.

Uus mudel asendab IV etapi mootoriga mudeli MLT961. Suure jõudlusega 156 hj Stage V mootor võtab 10% vähem kütust, pakkudes 10% rohkem energiat ja andes 50% suurema pöördemomendi (805 Nm / 1350 pööret minutis). Veotiisli tõmme ületab eelmise mudeli oma 30% ja hüdrauliline vooluhulk on 200l / min.

JSM Autopower funktsioon võimaldab operaatoril juhtkangi abil mootori pöörlemiskiirust juhtida ilma gaasipedaali või manuaalse gaasita. Mootor on ühendatud CVT M-Vario Plus ülekandega. See pakub kaht režiimi (mugavus ja dünaamika) ning tippkiiruseks on 40 km/h.

Spetsiaalselt uue mudeli jaoks välja töötatud uus 4500-liitrine ja 2,70 m lai kopp on masinast laiem. Kabiini kõrgem positsioon parandab operaatori nähtavust ja poomile saab paigaldada HighView kaamera.

Sarnaselt MLT841/1041 mudelitele on MLT961 saadaval neljas varustusastmes: Classic, Premium, Elite ja Platinum. Lisavarustusena saadav või Platinum tasemel ka standardvarustuses olev uus adaptiivne õhkvedrustusega iste koos soojenduse ja nimmeosa elektrilise reguleerimisega vähendab väidetavalt vibratsiooni rohkem kui poole võrra.

Kabiini sisemüra tase on suhteliselt madal 69 dB. Uute turvaelementide hulgas on uksealune valgustus, mis parandab nähtavust pimedas kabiinist sisse ja välja tulles. Hoiuruumi on rohkem, sealhulgas kabiini all olev tööriistakast.

Esiosa hooldust parandab juurdepääsu radiaatori ees olev avanev puhastusluuk. Integreeritud õhufiltri paigutamine mootorikattele aitab hooldust veelgi lihtsustada ning hüdraulikaõli vahetamise intervall on nüüd 2000 tundi.

Lisavarustuse loend sisaldab näiteks Ecostopi (seadistatav automaatne mootori seiskamine) ja tsentraliseeritud automaatset määrimissüsteemi.





gallery image

Sind võivad huvitada ka need artiklid


Uudised

GALERII! Maamess algas!

GALERII! Maamess algas!

Vaata ülevaadet Maamessi esimesest päevast. Galerii leiad a...

Uudised

Homme avatakse Tartus Baltikumi suurim maamajandusmess Maamess

Homme avatakse Tartus Baltikumi suurim maamajandusmess Maamess

18.-20. aprillil toimub Tartu Näituste messikeskuses järjeko...

Uudised

Yara Atfarm ja N-Tester BT – täpse lämmastikväetamise tööriistad põllumehele

Yara Atfarm ja N-Tester BT – täpse lämmastikväetamise tööriistad põllumehele

Atfarm on veebipõhine rakendus põllukultuuride seiramiseks n...