Menu




Zetor Major saab mootoriuuenduse

Uudised 14.06.2021   

Zetor Major saab mootoriuuenduse


Zetori keskklassi traktor Major CL80 saab esimese V etapi mootori, ka Proxima uued versioonid on väljatöötamisel. Forterra ja Crystal varustati Stage V mootoriga aastal 2020.

Uus mootor, 75 hj nelja silindriga 2,9-liitrine turbolaaduriga Deutz TCD, vastab uusimatele heitgaaside alastele nõuetele, kasutades DPF, EGR ja DOC kombinatsiooni.

Mootor on ühendatud täielikult sünkroniseeritud neljakäigulise (12Fx12R) jõuülekandega, millel on kolmeastmeline reduktor ja mehaaniline reverser. Välise hüdraulika toitevool on 50 l/min.

Kabiin on saadaval kõva või FOPS katusega, valikute loend sisaldab ka kliimaseadet. Plus-versiooni roolisammas on kallutatav ja reguleeritava kõrgusega ning kõrgem spetsifikatsioon sisaldab libisemiskindlaid pedaale ja täiustatud diferentsiaaliluku juhtimist. Tagumine haakeseadis (2,8 t tõstevõime) ja jõuvõtuvõlli (540/1000) juhtlülitid on identsed võimsamate Zetori traktorite omadega.

Sama võtit kasutatakse nüüd nii mootori käivitamiseks kui kabiini lukustamiseks. Kabiini sees on universaalsed pesad seadmete kuvarite kinnitamiseks, augud seadmete kaablite jaoks või kolmepistikupesa seadmete toiteallika jaoks. Plus-versiooni kabiinivalikud hõlmavad pneumaatilist vedrustust ja kõrvalistet.

Kabiinis on valmidus joysticki abil juhtimiseks ja täiendavateks katusetuledeks, et esilaaduriga töötada. Lisavarustuses on eesmine haakevalmidus, jõuvõtuvõll, turvatuled ja erinevad rehvisuurused.

Esimesed uued CL80 mudelid on Lääne-Euroopas juba saadaval.





gallery image

Sind võivad huvitada ka need artiklid


Uudised

GALERII! Maamess algas!

GALERII! Maamess algas!

Vaata ülevaadet Maamessi esimesest päevast. Galerii leiad a...

Uudised

Homme avatakse Tartus Baltikumi suurim maamajandusmess Maamess

Homme avatakse Tartus Baltikumi suurim maamajandusmess Maamess

18.-20. aprillil toimub Tartu Näituste messikeskuses järjeko...

Uudised

Yara Atfarm ja N-Tester BT – täpse lämmastikväetamise tööriistad põllumehele

Yara Atfarm ja N-Tester BT – täpse lämmastikväetamise tööriistad põllumehele

Atfarm on veebipõhine rakendus põllukultuuride seiramiseks n...