Menu




Massey Fergusoni laadurid said uue välimuse

Uudised 25.06.2021   

Massey Fergusoni laadurid said uue välimuse


TH-teleskooplaadurite uusim kuue mudeliga seeria on saanud uue kabiini, täiustatud hüdrostaatilise jõuülekande ja välimuse, mida esmakordselt tutvustati 8S seerial.

Kõigile kuuele mudelile on paigaldatud nelja silindriga V astme mootorid, mille võimsus suureneb TH6534, TH7038 ja TH8043 puhul 135 hj-ni. Ülejäänud mudelid jäävad 100 hj juurde. Töökõrguse näitajad jäävad samaks.

Peamised muudatused hõlmavad mootori kapoti profiili, mis lubab nüüd takistusteta ülevaadet paremal tagapool toimuvast. Uue, ümarama kujuga ja vaiksema kabiiniga kaasneb ka laiem uks.

Õhkvedrustusega iste on standardvarustuses ja uut 5-tollist värvilist ekraani (7-tolline kuulub lisavarustusse) saab kasutada juhtimisrežiimide valimiseks.

Otse rooli alla paigutatud Power Control juhtkang pärineb Massey traktoritelt. See võimaldab masinat vasaku käega edasi-tagasi liigutada, lülitada hüdrostaatilise kiiruse vahemikke üles ja alla ning valida neutraalasend.

Paremale käele jääb uue juhtkangi laadimistoimingute juhtimine koos ülekande täiustustega, sealhulgas uue töörežiimiga sõidukiiruse muutmiseks. Poomi vedrustuse, seisupiduri, poomi kõrguse seadistamise ja kolmandate hüdrauliliste funktsioonide juhtimisseadmete jaoks on täiendav automaatika. Uute valikute hulka kuulub kopa raputamise funktsioon.

 





gallery image

Sind võivad huvitada ka need artiklid


Uudised

John Deere värskendab 5M sarja

John Deere värskendab 5M sarja

Uusimad John Deere 5M traktorid on saadaval uute ülekandevõi...

Uudised

New Hollandi T8 saab võimsust juurde

New Hollandi T8 saab võimsust juurde

New Holland uuendab 2025. aastaks oma Prantsusmaal Racine'i...