Menu




Krone ja Zunhammer arendavad koos NIR-andurit

Uudised 28.08.2021   

Krone ja Zunhammer arendavad koos NIR-andurit


Krone ja Zunhammer arendavad ühiselt lähi-infrapunatehnoloogiat söödakombainide ja lägatankerite jaoks.

Praegune andurite põlvkond on Zunhammeris kasutusel alates 2015. aastast tootenime "VAN-Control 2.0" all. Funktsioonide valik hõlmab seni koostisosade tuvastamist vedelas orgaanilises sõnnikus. Krone hakkab pakkuma andurit tootenime all "Krone NIR Control dual" söödakombaini koristatud saagi koostisosade tuvastamiseks ja Zunhammer nimega "VAN-Control dual" kasutamiseks lägapaakides.

Nii saab andurit kasutada mitmel otstarbel, nii andmete salvestamiseks näiteks rohu ja maisi koristamisel kui vedela loodusliku väetise kasutamisel.

Uue „Krone NIR Control dualiga“ või Zunhammer „VAN Control dualiga“ saab söödakombaini juht reaalajas olenevalt rakendusest vajalikke andmeid vastava põllukultuuri kohta. Lisaks kuivaine klassikalisele analüüsile saab operaator  kohe määrata silo koostise ja edastada selle otse farmerile.

Kui andurit pole söödakombainil enam vaja, saab selle lägapaagi külge kinnitada vaid mõne lihtsa sammuga. Zunhammeri spetsiaalse tarkvara abil saab vedelsõnniku toitainete sisaldust mõõta ja rakendada väikese vaevaga täpselt ja kohaspetsiifiliselt.

NIR-andur on nüüd saadaval lisavarustusena kõikidele Big X söödakombaini praegustele seeriatele (Big X 480 kuni Big X 1180).

Krone ja Zunhammer teevad kõik sel viisil määratud andmed kättesaadavaks lõpptarbijale. Viimane võib seejärel kuvada oma andmed Krone Smart Telematicsis või edastada need muudele põllumajandusettevõtete juhtimisprogrammidele agrirouteri kaudu tänu täielikule ISOBUS-ühilduvusele.





gallery image

Sind võivad huvitada ka need artiklid


Uudised

GALERII! Maamess algas!

GALERII! Maamess algas!

Vaata ülevaadet Maamessi esimesest päevast. Galerii leiad a...

Uudised

Homme avatakse Tartus Baltikumi suurim maamajandusmess Maamess

Homme avatakse Tartus Baltikumi suurim maamajandusmess Maamess

18.-20. aprillil toimub Tartu Näituste messikeskuses järjeko...

Uudised

Yara Atfarm ja N-Tester BT – täpse lämmastikväetamise tööriistad põllumehele

Yara Atfarm ja N-Tester BT – täpse lämmastikväetamise tööriistad põllumehele

Atfarm on veebipõhine rakendus põllukultuuride seiramiseks n...