Menu




Krone avas uue testimiskeskuse Future Lab

07.10.2021   

Krone avas uue testimiskeskuse Future Lab


Kaasaegne keskus ajamite, haagiste muude komponentide katsetamiseks Saksamaal Lingenis läheb Kronele maksma 20 miljonit eurot.

Future Labis on kolm suurt testistendi: kaks servohüdraulikale ja üks jõudluskontrolliks. Neid testimisvõimalusi täiendab suur hulk komponentide ja kooste katsestende. Lisaks mehaanilistele testidele mängib suurt rolli masinate elektroonika ja tarkvara testimine nii kohtadel kui ka täielikult automatiseeritud testkeskkondades Future Labis.

Testimine (peaaegu) reaalsetes tingimustes

Näiteks saab haagise 1 miljoni kilomeetri eluiga testpingil kiiresti täis vaid mõne nädalaga. Käigukatsete dünamomeeter on töötanud vaid paar nädalat. Siin viiakse läbi kasutusea teste suurtele käigukastidele, mis on paigaldatud nt Krone söödakombainile Big X, Big Pack ruloonpressile või pelletipressile Premos.

Testimisvõimalused lõpetab u 1,1 km pikkune testimarsruut, mis muu hulgas sisaldab 18- ja 50-protsendilisi tõuse. Näiteks viiakse katserajal läbi liikluskõlblikkuse teste, tarkvaraversioonide süsteemiteste või sõidueksameid.

Krone Future Lab ehitati veidi alla aastaga kogupindalale umbes 13 hektarit. Krone Grupi investeerimismaht Future Labis ulatub ca 20 miljoni euroni. Lisaks saadakse 100 protsenti 4000 ruutmeetrise valideerimiskeskuse soojusenergiast testpinkide heitsoojusest ning täielikult sisekasutuseks mõeldud fotogalvaaniline süsteem aitab katta osa elektrivajadusest.





gallery image

Sind võivad huvitada ka need artiklid


Võrdluses seitse korda 120 hobujõudu

Võrdluses seitse korda 120 hobujõudu

Tehnika ja kütusekulu osas paistsid Soomes tehtud testis sil...

John Deere valmistas taaskasutatud materjalidest UTV

John Deere valmistas taaskasutatud materjalidest UTV

Mississippi jõest välja tõmmatud plastpudelitest valmistatud...

Alliance pakub rohkem rehvisuurusi

Alliance pakub rohkem rehvisuurusi

Alliance tutvustab põllumajandusrehvide Agriflex 363+ uusi s...