Menu




Baltic Agro Machinery AS-i asus juhtima Marek Tamm

Uudised 20.10.2021   

Baltic Agro Machinery AS-i asus juhtima Marek Tamm


Alates 11. oktoobrist juhib Baltic Agro Machinery AS-i Marek Tamm, kes vastutab ettevõttes müügi, teeninduse ja varuosade alase äritegevuse eest.

Marek Tammel on pikaajaline masina- ja tehnikaettevõtetes töötamise kogemus. Tal on magistrikraad ekspordi ja juhtimise erialal, aga ka põhjalik hariduslik taust nii põllumajanduses kui metsanduses.

Tamme eesmärk uue juhina on tagada äritegevuse üldine funktsionaalsus ja harmoonia, kus ettevõtte teeninduse ja varuosade võimekus käib pidevalt müügi ja selle arengutega kaasas.

„Baltic Agro Machinery (endised ärinimed Kesko Agro Eesti AS ja Konekesko Eesti AS) tähistab järgmisel aastal Eestis 25. tegevusaastat, olles nii sektori vanim ja suurim ettevõte. Pika ajalooga ettevõte on olnud väga suureks toeks Eesti põllumajandusele, metsandusele ja ehitusele, andes oma panuse kaasaegseima tehnika pakkumise ja järelteeninduse näol. Tõhustamaks meie tegevust tulevikus ja pakkumaks klientidele veelgi paremat tuge nende igapäevases tegevuses, soovin ettevõtte juhtimist muuta dünaamilisemaks ning arendada edasi meie üle-eestilist tugivõrgustikku. Usun, et meie ettevõtte pika kogemusega ja pühendunud spetsialistid suudavad pakkuda turu parimat klienditeenindust ja selle kogemuse pidev edasiarendamine saab olema meie järgmiste aastate fookus.“ ütleb Baltic Agro Machinery AS tegevjuht Marek Tamm.

Baltic Agro Machinery AS juhatus jätkab kaheliikmelisena. Juhatusse kuuluvad ettevõtte tegevjuht Marek Tamm ja finantsjuht Anne Oja-Aru.

Baltic Agro Machinery AS põhitegevusala on põllumajandus-, ehitus- ja metsatehnika müük ning müügijärgne teenindus. Ettevõte esindab oma valdkonna kvaliteetsemaid tooteid (CLAAS, Ponsse, Kobelco jne), pakkudes neile oma müügivõrgustiku ja koostööpartnerite kaudu ka hooldust ning varuosi. Baltic Agro Machinery AS masinakeskused asuvad Jüris, Mäekülas ja Tartus.

 





Sind võivad huvitada ka need artiklid


Uudised

GALERII! Maamess algas!

GALERII! Maamess algas!

Vaata ülevaadet Maamessi esimesest päevast. Galerii leiad a...

Uudised

Homme avatakse Tartus Baltikumi suurim maamajandusmess Maamess

Homme avatakse Tartus Baltikumi suurim maamajandusmess Maamess

18.-20. aprillil toimub Tartu Näituste messikeskuses järjeko...

Uudised

Yara Atfarm ja N-Tester BT – täpse lämmastikväetamise tööriistad põllumehele

Yara Atfarm ja N-Tester BT – täpse lämmastikväetamise tööriistad põllumehele

Atfarm on veebipõhine rakendus põllukultuuride seiramiseks n...