Menu




Maailmatasemel nutitelefonid professionaalidele

Sisuturundus 01.11.2021   

Maailmatasemel nutitelefonid professionaalidele


Cati kestvustelefonid tähendavad vastupidavust ja usaldusväärsust põllumehele, kes vajab toimivat abimeest koidust ehani, ehitajale, kelle telefon ei saa tööplatsil katki minna ning kullerile, kes on pidevalt liikvel.

Põllumajanduses pole kaht samasugust päeva ning sel põhjusel on Cat loonud nutitelefonid, mis tulevad toime iga väljakutsega. Suure ekraaniga ja sisse ehitatud termokaameraga telefonid, mis aitavad ka bakterite levikut piirata.

Oleme 2020. aastal pälvitud tunnustusega 'kestvustoodete aasta tootja' ja jätkame vastupidava mobiilitehnoloogia edendamist. Meie viimane nutitelefonide tootesari on loodud just kõige karmimates tingimustes toimetulekuks.

Kõik Cati telefonid läbivad mitmekülgsed katsed, et kinnitada vastupidavust kõige keerulisemates oludes. Kõigil meie telefonidel on IP68 sertifikaat, mis tähendab, et nad on tolmukindlad ja veekindlad kuni 1,5 meetri sügavuses vees kuni 35 minutit. Rangetele militaarkriteeriumitele vastamiseks (MIL-SPEC 810H) kukutatakse meie telefone 1,85 meetri kõrguselt terasele; nende tööd testitakse äkilise temperatuurilanguse korral kuni -25 kraadini. Lisaks pannakse nad proovile soolaudu tingimustes. Cat saab hakkama kõigega, mida pingeline töö kaasa toob.

Kõikide Cat telefonide ekraane kaitseb Corning® Gorilla® Glass, mis võimaldab telefoni  kasutada ka paksude kinnastega, samuti märgade sõrmedega ja tugevas vihmas. Meie erakordselt eredatel Full High Definition (FHD) ekraanidel on pildid teravad ja teksti lihtne lugeda isegi kõige heledama keskpäeva päikese käes.

Cat S62 Pro – ülim töötelefon

Cat S62 PRO on üheks vastupidavate nutitelefone turuliidriks koos profitasemel FLIR Lepton 3.5 termosensoriga kaameraga. Võrreldes eelmiste mudelitega tagab see 4 x rohkem termopiksleid, mis tähendab märksa teravamaid ja detailsemaid termopilte kui kunagi varem.

Termokaamera pakub välitöödel täiesti uut perspektiivi. Näiteks aitab see pimedas kariloomi leida ja tuvastada vigu masinates, säästes seeläbi nii aega kui raha. FLIRi patenteeritud MSX tehnoloogia lisab traditsioonilisele kaamerale termokaamera funktsiooni, tagades sellega märksa teravama ja selgema pildi. 

Cat ® S42 H+ kui suurepärane töötelefon

Cat S42 H+ loob uue standardi mobiiltelefoni kasutamise hügieenis. Tugevdades Cat S42 militaarstandarditele vastavat korpust Addmaster's Biomaster® hõbedaioonidega on tulemuseks mudel, mis vähendab bakterite levimist 24 tunni jooksul 99% (ISO 22196). Cat S42 H+ nutitelefoni saab regulaarselt puhastada seebiveega või ka kemikaalidega, näiteks kätedesinfitseerimisvahendi ja valgendajaga, kui see peaks pakkuma täiendavat südamerahu.

Libisemiskindla kummist kattega Cat S42 H+ on loodud vastupidavaks, ta ei vaja täiendavaid ümbriseid ega kaitsekihte. Seda telefoni saab igal ajal ja igale poole kaasa võtta. Suurema aku mahutavusega ja spetsiaalse Push To Talk nupuga saab olla ühenduses nii meeskonnas kui üksi põllul tegutsedes.

Külasta catphones.com kodulehte, et selgitada välja, milline Cat telefon sinu vajadustega kõige paremini sobib, ja leida infot ostuvõimaluste kohta.

Cat S62 Pro

  • Profitaseme termokaamera FLIR Lepton 3.5 sensoriga ja 4x suurema pikslite eraldusvõimega
  • Veel vastupidavam: IP68 & IP69 ja Mil-Spec 810H sertifikaadid, veekindel kuni 1.5 m sügavuses, tolmukindel ja kukkumiskindel 1.8m kõrguselt, peab vastu liivale, soolaudule ja survele
  • Aku kestab kauem – saab laadimata kasutada kuni 2 päeva (4000 mAh)
  • 5.7" FHD+ 18:9 ere ekraan, mida kaitseb Gorilla Glass 6
  • Ekraan, mis on kasutatav kinnastega ja loetav ereda päikesevalguse käes
  • 128 GB ROM, lisamälu microSD™ lisamise võimalus kuni 256 GB (1 x SIM + 1 x microSD/2 x SIM

Cat ® S42 H+

  • Kõikidesse välistesse komponentidesse on lisatud mikroobe tõrjuvat ja hõbedaioonidel põhinevat ainet erakordseks kaitseks pisikute vastu (Germ Defense ISO 22196)
  • Aku peab kauem vastu – saab laadimata kasutada kuni 2 päeva (4200 mAh)
  • Veel vastupidavam: IP68 & IP69 ja Mil-Spec 810H sertifikaadid: veekindel kuni 1.5 m sügavuses, tolmukindel ja kukkumiskindel 1.8 m kõrguselt, peab vastu liivale, soolaudule ja survele
  • Suurem ja eredam puutetundlik ekraan (5.5”, 18.9 HD+)
  • Ekraan on kasutatav kinnastega ja loetav ereda päikesevalguse käes
  • Kiirem ühenduvus, NFC, Bluetooth 5.0, dual-band WiFi (2.4GHz + 5GHz), täiustatud kaamera (13 Mega Pixel primary)
  • Suurem mälumaht (3 GB RAM + 32 GB ROM mahutavus)





Sind võivad huvitada ka need artiklid


Sisuturundus

Kõrge hinnatase pärsib põllumajandustehnika müüki ka käesoleval aastal

Kõrge hinnatase pärsib põllumajandustehnika müüki ka käesoleval aastal

Eelnevad aastad on liisingufirmadele olnud põllumajandussekt...

Sisuturundus

Storent: tulevik on digi, tulevik on täna

Storent: tulevik on digi, tulevik on täna

Uuendusmeelse ning kliendikeskse ettevõttena tegeleb Storent...

Sisuturundus

Võimsad V-TWIN mootoriga ATV-d majapidamisse

Võimsad V-TWIN mootoriga ATV-d majapidamisse

Möödunud aasta kevadel saabus müügile Odese ATV-de täiesti u...