Menu




John Deere laiendab 6R seeriat

Uudised 16.11.2021   

John Deere laiendab 6R seeriat


John Deere uuendab 6R mudelivalikut, lisades muuhulgas populaarsele 6155R mudelile 6R165 ja 6R185.

Uus 6R150, mille maksimaalne võimsus on 165 hj (177 hj koos Power Boostiga), pakub kuuesilindrilist jõudlust neljasilindrilise traktori kompaktsete mõõtmete ja kerge kaaluga (6,5 t).

Kõik neljasilindrilised mudelid pakuvad nüüd 4,0 tonni kandevõimet ja nende maksimaalne tagumine tõstevõime on kuni 6,4 tonni. Hüdraulilised voolukiirused on kuni 155 l/min ja tagarattarehvid on saadaval kuni 650/65 R38 mudelitel 6R130 kuni 6R150.

Samuti on rohkem ülekandevõimalusi. Lisaks AutoQuad Plusile ja AutoPowrile saavad kliendid nüüd valida CommandQuad neljasilindriliste mudelite jaoks, mille tippkiirus on 50 km/h. PowerQuad on nüüd 6R valikute loendist väljas.

Ilmselt olulisemad on kaks uut lühikese teljevahega kuuesilindrilist traktorit. 204 hj 6R185 (kuni 234 hj koos Power Boostiga) on suunatud klientidele, kes otsivad kompaktset (2,76 m teljevahe on paar sentimeetrit lühem kui 2,80 või 2,90 m 6R mudelitel) kuuesilindrilist traktorit, mida kasutatakse peamiselt transpordiks, kuid mis on suuteline toime tulema ka nõudlike hüdrauliliste võimsusnõuetega.

Integreeritud 1-Click-Go AutoSetup süsteem, saadaval kõigi mudelite põhifunktsioonina, muudab traktori ja tööseadise seadistamise palju kiiremaks ja lihtsamaks. Kaob vajadus paberile märkmeid kritseldada või lõputult ekraanile tippida, et masinat enne põllutöid seadistada. Uus süsteem lubab operaatoril säästa kuni 90% põllul tehtavatest ekraaniklikkidest.

Kõiki vajalikke seadeid saab pilves ette planeerida ja hallata, sealhulgas agronoomilisi nagu põllupiirid, juhtjooned jm. Kui traktor lahkub põllult, on salvestatud profiil automaatselt saadaval.

Lisaks transpordi- ja jõuvõtuvõlli rakendustele pakub IPM võimsusvõimendus nüüd täiendavaid hobujõude ka hüdraulilistes rakendustes (kuni 20 hj neljasilindrilistel ja kuni 40 hj kuuesilindrilistel traktoritel).

Uuel E-juhtkangil on käetuvastus. Täielikult programmeeritav hoob, mis on väidetavalt eriti kasulik tööks frontaallaaduriga, võimaldab juhil konfigureerida nuppude paigutust ja muuta sõidusuunda nupuvajutusega.





gallery image

Sind võivad huvitada ka need artiklid


Uudised

Uus elektritraktor Prantsusmaalt

Uus elektritraktor Prantsusmaalt

Prantsusmaalt pärit startupi Seederal elektritraktori protot...

Uudised

AGCO investeerib Soome mootoritehasesse 70 miljonit eurot

AGCO investeerib Soome mootoritehasesse 70 miljonit eurot

Investeering AGCO Linnavuori tehasesse Nokias loob tehasele...