Menu




2022 algusesse planeeritud Agritechnica jääb ära

Uudised 13.12.2021   

2022 algusesse planeeritud Agritechnica jääb ära


Agritechnica 2022, mis oleks pidanud toimuma järgmisel aastal 27. veebruarist 5. märtsini, lükatakse koroona tõttu ülejärgmisesse aastasse.  

Pandeemia-alase olukorra halvenemise ja kehtivate ametlike eeskirjade tõttu toimub järgmine Agritechnica 12.-18.11.2023, teatavad korraldajad.

"Oleme kahetsusega täheldanud, et viimastel nädalatel halvenenud pandeemiaolukorra ja sellest tulenevalt kehtivate ametlike eeskirjade tõttu on tekkinud olukord, mil Agritechnica tõrgeteta teostamine pole enam võimalik," kommenteerib tegevjuht Reinhard Grandke. Saksamaa Põllumajanduse Seltsi (DLG) esindaja, kes korraldab näitust koos VDMA Põllumajandusmasinate Liiduga.

„Kahetseme tühistamist sügavalt. Paljud meie eksponendid, partnerid, külastajad ja liikmed, aga ka kogu DLG meeskond on juba investeerinud ulatuslikesse ettevalmistustesse. Meie fookus on nüüd Agritechnica 2023, aga ka teiste riiklike ja rahvusvaheliste DLG ürituste ja messide ettevalmistamisel, mis on kavandatud järgmisele aastale.“

Praeguse seisuga on esimesed rahvusvahelised masinanäitused Prantsusmaa SIMA, Itaalia EIMA, Taani Agromek ja Saksa EuroTier. Kõik neli on planeeritud 2022. aasta novembrisse.





gallery image

Sind võivad huvitada ka need artiklid


Uudised

Uus elektritraktor Prantsusmaalt

Uus elektritraktor Prantsusmaalt

Prantsusmaalt pärit startupi Seederal elektritraktori protot...

Uudised

AGCO investeerib Soome mootoritehasesse 70 miljonit eurot

AGCO investeerib Soome mootoritehasesse 70 miljonit eurot

Investeering AGCO Linnavuori tehasesse Nokias loob tehasele...