Menu




Tugev aasta CNH Industrialile

Uudised 11.02.2022   

Tugev aasta CNH Industrialile


Suur nõudlus uute traktorite ja kombainide järele aitas kaubamärke Case IH, New Holland ja Steyr koondaval CNH Industriali põllumajandusdivisjonil suurendada eelmisel aastal netokäivet kolmandiku võrra.

Käive tõusis 14,7 miljardi USA dollarini (2020. aastal 10,9 miljardit USA dollarit).

Müük tõusis kõigis piirkondades. Alla 140 hj traktorite müük kasvas Põhja-Ameerikas 2021. aastal 10% (üle 140 hj traktorite puhul 23%) ja kombainiturg kasvas veerandi võrra. Euroopas suurenes nõudlus traktorite ja kombainide järele vastavalt 16% ja 17%. Traktorite ja kombainide müük tõusis ka Lõuna-Ameerikas (vastavalt +22% ja +19%) ning mujal maailmas (traktorid +15%/kombainid +19%).

CNH Industriali põllumajandusdivisjoni 2021. aasta positiivsetele tulemustele aitasid kaasa viimased kolm tugevat kuud, mil müügitulu kasvas 4,1 miljardi dollarini (2020. aasta IV kvartalini 3,4 miljardit dollarit). "Neljandas kvartalis ületasime ootusi, hallates oma tarneahelat, eriti mikrokiipide puudujääki oodatust paremini, ja kuigi need surved tõenäoliselt püsivad, suudab meie meeskond neist üle saada," kommenteerib CNH Industriali tegevjuht Scott Wine.

Kui lisada põllumajanduse tulemused ehitus-, kommerts- ja erisõidukitele, jõuallikatele ja finantsteenustele, kasvasid CNH Industriali 33,4 miljardi USA dollari suurused konsolideeritud tulud 2020. aastaga võrreldes 28%. Ettevõte on jätkuvalt positiivne ja prognoosib sel aastal 10–14% netokäibe kasvu.





Sind võivad huvitada ka need artiklid


Uudised

GALERII! Maamess algas!

GALERII! Maamess algas!

Vaata ülevaadet Maamessi esimesest päevast. Galerii leiad a...

Uudised

Homme avatakse Tartus Baltikumi suurim maamajandusmess Maamess

Homme avatakse Tartus Baltikumi suurim maamajandusmess Maamess

18.-20. aprillil toimub Tartu Näituste messikeskuses järjeko...

Uudised

Yara Atfarm ja N-Tester BT – täpse lämmastikväetamise tööriistad põllumehele

Yara Atfarm ja N-Tester BT – täpse lämmastikväetamise tööriistad põllumehele

Atfarm on veebipõhine rakendus põllukultuuride seiramiseks n...