Menu




Valtra kontrollib rohkem sektsioone

Uudised 15.03.2022   

Valtra kontrollib rohkem sektsioone


Soomes toodetud Valtra traktorite sektsioonijuhtimine suudab hallata kuni 96 sektsiooni.

Seni on Valtra ISObusiga ühilduva masina, näiteks pritsi, suutnud jagada 24 või 36 sektsiooniks. Uusim versioon suurendab seda kuni 96-ni, samas kui Multiboom funktsioon võimaldab korraga täielikult automaatselt juhtida kuni kolme erinevat poomi.

Uue versiooni sektsioone saab juhtida eraldi ühes, kahes või kolmes järjestikuses reas. Väidetavalt sobib see ideaalselt ISObusiga ühilduvate külvikute, pihustite, väetisekülvikute ja põllukultuuride kultivaatorite juhtimiseks. Alternatiivina võib üks tööseade olla traktori ees ja teine ​​taga.

Külvikul võib näiteks esimeses etteandesüsteemis puistata väetist, järgmises seemet ja kolmandas starterväetist või väikeseemet. "Sõltuvalt seadmest jaotatakse seemne- ja väetisepunkrid sageli kahe või enama sektsiooni vahel," ütleb tootespetsialist Johan Grotell. "Sektsiooni juhtseade 96 suudab kõiki neid sektsioone ja sööteid juhtida sentimeetri täpsusega."

SmartTouchi käetoe puuteekraanilt juhitav liides sarnaneb olemasolevaga (traktoril peab olema automaatjuhtimine ja ISObusi tööseadme juhtimine).

Neljanda ja viienda põlvkonna sektsioonijuhtimisseadmega 36 Valtra traktorite kasutajad saavad tasuta juurdepääsu uutele funktsioonidele, kui traktori tarkvara uuendatakse järgmisel plaanilisel hooldusel.

Kliendid, kes kasutavad sektsioonijuhtimist 24, saavad osta uuenduse uuele versioonile, mis on nüüd saadaval viienda põlvkonna Valtra traktorite jaoks (neljanda põlvkonna traktoritele hiljem sel aastal).





Sind võivad huvitada ka need artiklid


Uudised

GALERII! Maamess algas!

GALERII! Maamess algas!

Vaata ülevaadet Maamessi esimesest päevast. Galerii leiad a...

Uudised

Homme avatakse Tartus Baltikumi suurim maamajandusmess Maamess

Homme avatakse Tartus Baltikumi suurim maamajandusmess Maamess

18.-20. aprillil toimub Tartu Näituste messikeskuses järjeko...

Uudised

Yara Atfarm ja N-Tester BT – täpse lämmastikväetamise tööriistad põllumehele

Yara Atfarm ja N-Tester BT – täpse lämmastikväetamise tööriistad põllumehele

Atfarm on veebipõhine rakendus põllukultuuride seiramiseks n...