Menu




BEDNAR FMT alustas koostööd Baltic Agro Machinery’ga

Uudised 26.04.2022   

BEDNAR FMT alustas koostööd Baltic Agro Machinery’ga


Aprilli lõpus alustas Tšehhi põllumajandusmasinate tootja BEDNAR FMT koostööd Baltic Agro Machinery’ga.

BEDNARi eesmärk on pakkuda oma masinaid veelgi enamatele Baltimaade klientidele ja oma turuosa suurendamine.

Viimastel aastatel on BEDNARi tooted laiemalt tuntuks saanud ka keeruliste põllutingimustega Põhja- ja Baltimaade põllumajandustootjate seas. BEDNAR soovib pakkuda oma tooteid lõppkasutajatele ja klientidele läbi stabiilsete ja tugevate kohalike partnerite võrgustiku. 

„Me näeme BEDNARi kui uuenduslikku ja kaasaegset ettevõtet,“ sõnab SIA Baltic Agro Machinery (Läti) projektijuht Aivars Metla-Rozentāls. „Hindame kõrgelt BEDNARi uuenduslikku lähenemist ja võimet kohaneda põllumajandustootjate vajadustega kiiresti muutuvas keskkonnas. BEDNARi tooteportfell vastab täpselt meie kliendi vajadustele: kuni 8000 ha suurused ettevõtted vajavad suure töölaiusega (6–18 m) haakeriistu. BEDNARi keskendumine professionaalsele põllumajandusele on samuti hea kokkupuutepunkt, mis meid ühendab. Teiseks oluliseks teguriks on toodete kvaliteet. Eelkõige pakume külvikuid. Meie riikides kasutatakse üha enam ribakülvi ja otsekülvi tehnoloogiaid. BEDNARi toodetega pakume klientide vajadustele head lahendust. Suure töölaiusega ketaskultivaatorid on samuti toode, mille järgi meie kliendid on küsinud – nüüd saame neile pakkuda BEDNARi tootevalikut.“

BALTIC AGRO MACHINERY esindajad koos BEDNAR FMT s.r.o müügidirektoriga Jan Bednářiga, ettevõtte omanik Ladislav Bednář ja BEDNAR kaubamärgi piirkonnajuht Gytis Slavinskas.

„Meil on hea meel, et oleme leidnud ühise keele ja strateegia BEDNARi kaubamärgi esindamiseks Eestis, tuginedes BALTIC AGRO MACHINERY suurele huvile,“ ütleb BEDNAR FMT s.r.o müügidirektor Jan Bednář. „Käesoleva strateegilise koostöö käivitamine võimaldab meil pakkuda oma masinaid suuremale hulgale klientidele, kes võivad kindlad olla, et nende eest hoolitsetakse hästi. Usume, et BEDNARi masinate müük annab kontsernile sama suurepärased tulemused kui CLAASi masinate müük.“

Baltic Agro Machinery põhitegevuseks on uute ja kasutatud põllumajandus-, metsa- ja ehitusmasinate müük ja müügijärgne teenindus ning professionaalse klienditeeninduse pakkumine. Grupp annab Balti riikides tööd ligi 300 inimesele ning on oma valdkonna ettevõtete seas tunnustatud ning hinnatud koostööpartner. Baltic Agro Machinery kuulub suurde rahvusvahelisse Danish Agro gruppi. BEDNAR FMT s.r.o. on teinud peaaegu kaks aastat koostööd gruppi kuuluva Danish Agro Machinery A/S-iga, mis tegeleb BEDNARi masinate müügiga Taanis.





Sind võivad huvitada ka need artiklid


Uudised

GALERII! Maamess algas!

GALERII! Maamess algas!

Vaata ülevaadet Maamessi esimesest päevast. Galerii leiad a...

Uudised

Homme avatakse Tartus Baltikumi suurim maamajandusmess Maamess

Homme avatakse Tartus Baltikumi suurim maamajandusmess Maamess

18.-20. aprillil toimub Tartu Näituste messikeskuses järjeko...

Uudised

Yara Atfarm ja N-Tester BT – täpse lämmastikväetamise tööriistad põllumehele

Yara Atfarm ja N-Tester BT – täpse lämmastikväetamise tööriistad põllumehele

Atfarm on veebipõhine rakendus põllukultuuride seiramiseks n...