Menu




Massey Ferguson toob turule uue kompaktse seeria

Uudised 28.04.2022   

Massey Ferguson toob turule uue kompaktse seeria


Viie mudeliga MF3 seeria on saadaval kuues versioonis nii kabiini kui platvormiga, laiusega 1,0–1,7 m, võimsusega 75–120 hj ja uue 30F/15R 40 km/h Eco käigukastiga.

Varasema 3700-seeria asemel on käigukasti valikud uues seerias 12F/12R täismehaanilisest kastist kuni 24F/24R-ni koos PowerShuttle'i ja Speedshiftiga 75 hj mudelil.

Nelja suurema 85 hj, 95 hj, 105 hj ja 120 hj traktori baasülekanne on 15F/15R versioon (täiendav mehaaniline jaotur suurendab suhted 30F/15R-ni).

Uue 30F/15R 40 km/h Eco kasti viit käiku kolmes astmes juhitakse parempoolsel konsoolil oleva hoova abil. Laaduritöö puhul on abiks uus piduri-neutraalrežiimi valik, mis lahutab samaaegselt siduri kohe pärast piduripedaali vajutamist.

Stage V nõuetele vastavate traktorite võimsus pärineb kahest neljasilindrilisest FPT-mootorist: 3,4-liitrine versioon 75 hj mudelil ja 3,6-liitrine neljal suuremal traktoril. Nelja võimsama mudeli heitgaaside eest hoolitsevad SCR ja DOC, väljalasketoru on paigaldatud kapoti alla.

Kütusepaagi maht on standardina 75 liitrit, suurema 100-liitrise valikuga. Kabiini sees on 75 hj+ mudelitel aku liigutamine radiaatori ette loonud rohkem siseruumi. Samuti pakub kabiin rohkem pearuumi, kõrgemat istumisasendit ja uuendatud õhkvedrustusega istet.

Armatuurlaud on samuti uus. Ekraani, mis asub tahhomeetri ning kütuse- ja temperatuurinäidikute vahel, saab seadistada kuvama laia valikut tööteavet nagu jõuvõtuvõlli kiirus, kütusekulu, jahutusvedeliku ja õli temperatuur ning mootori pöörlemiskiirus.

Essential mudelid koos Essential või Efficient pakettidega on varustatud mehaanilise jõuülekande, 93 liitrit/min kahe pumbaga hüdrosüsteemi ja mehaanilise hoovastiku juhtimisega (elektriline hoovastik on valikuline).

Efficient pakett sisaldab 120 liitrit/min kolme pumbaga hüdrosüsteemi, elektrilist hoovastiku juhtimist, PowerShuttle ja Speedshift käigukasti, samuti multifunktsionaalset juhtkangi jm. Täiendavad valikud hõlmavad paremat kabiini õhu filtreerimist, juhthooba tagahoova nihutamiseks ja nivelleerimiseks, samuti esihoovastiku/jõuvõtuvõlli ja esilaaduri paketti.





gallery image

Sind võivad huvitada ka need artiklid


Uudised

Uus elektritraktor Prantsusmaalt

Uus elektritraktor Prantsusmaalt

Prantsusmaalt pärit startupi Seederal elektritraktori protot...

Uudised

AGCO investeerib Soome mootoritehasesse 70 miljonit eurot

AGCO investeerib Soome mootoritehasesse 70 miljonit eurot

Investeering AGCO Linnavuori tehasesse Nokias loob tehasele...