Menu




Alliance esitleb uusi rehvimõõte

Uudised 19.06.2022   

Alliance esitleb uusi rehvimõõte


Alliance 590 uued rehvisuurused seavad standardid mitmekülgsuse ja jõudluse osas põllumajandus- ja ehitustranspordirakendustes.

Ülemaailmse nn hõljuvate rehvide liidrina tutvustab Yokohama Off-Highway Tyres (YOHT) raskeveokite radiaalsete rehvide uusi suurusi haagistele, paakautodele jne.

Seitse uut suurust laiendavad Alliance 590 rehvivalikut. Esmalt toodi turule 560/60R22.5, uued suurused on: 600/55R26.5, 650/60R26.5, 650/55R26.5, 600/60R30.5, 650/65R30.5, 710/50R30.5 and 750/60R30.5. „Alliance 590 loodi selleks, et pakkuda uusi mõõtmeid mitmekülgsuses, jõudluses ja tootlikkuses kõigi transpordinõuete jaoks – olgu see siis põllumajanduses või ehituses. See teeb kokku täiusliku võidupaketi ja selged eelised lõppkasutajatele,“ ütleb Angelo Noronha, Yokohama Off-Highway Tyres (YOHT) Euroopa president.

 

„Oleme uhked, et Yokohama Off-Highway Tyres esindab põhjalikku asjatundlikkust, st tööstuse suurimat hõljuvate rehvide portfelli haagistele, paakautodele jne. Valiku ulatus, mitmeotstarbeline paindlikkus ning rehvi suurepärane jõudlus ja vastupidavus annavad tunnistust suurepärasest hinna ja kvaliteedi suhtest – tõsiasjast, mida rõhutab meie 10-aastane garantii,“ sõnab Noronha.

 

Tugeva töövõimega radiaalne nn hõljuv muster Alliance 590 on välja töötatud nii, et see vastaks konkreetselt kõikvõimalike transporditoimingute nõuetele põllumajanduses ja ehituses. Sellel rehvil on robustne tugevdatud terasvööga konstruktsioon, mis suurendab tugevust ja annab parema torkekaitset, võimaldades seega põldudel, teedel ja ehitusplatsidel raskete koormustega õrnalt toime tulla. Mittesuunatud turvise kõrge kummi ja tühimiku suhe tagab optimaalse haarduvuse ja veojõu ning madalama pinnase surve põllul ning sujuva ja mugava sõidu teel. Suurepärased isepuhastuvad omadused tulenevad unikaalsest turvisekujundusest, millel on suur turvise sügavus, avatud kanalid ja agressiivsed laiade avadega õlad.

 





gallery image

Sind võivad huvitada ka need artiklid


Uudised

Homme avatakse Tartus Baltikumi suurim maamajandusmess Maamess

Homme avatakse Tartus Baltikumi suurim maamajandusmess Maamess

18.-20. aprillil toimub Tartu Näituste messikeskuses järjeko...

Uudised

Yara Atfarm ja N-Tester BT – täpse lämmastikväetamise tööriistad põllumehele

Yara Atfarm ja N-Tester BT – täpse lämmastikväetamise tööriistad põllumehele

Atfarm on veebipõhine rakendus põllukultuuride seiramiseks n...

Uudised

Maamess peab tänavu 30. juubelit

Maamess peab tänavu 30. juubelit

Järjekorras 30. rahvusvaheline põllumajanduse, metsanduse, a...