Menu




Merlo eWorker – auhinnavõitjate põlvkond

Uudised 30.06.2022   

Merlo eWorker – auhinnavõitjate põlvkond


Uus täiselektriline Merlo teleskooplaadur võitis prestiižika “ADI Compasso d’Oro 2022” auhinna, mis on tööstusvaldkonna hinnatuim tunnustus.

eWorker sai selle kõrge tunnustuse osaliseks, kuna on teerajajaks uute materjalide ja väärtuste kasutuselevõtmisel, andes suure panuse ühiskonnale, looduslikule keskkonnale, samuti panustades paremale tulevikule.

San Defendente di Cervascas (CN) asuv Merlo Group on maailmas juhtival positsioonil olev teleskooplaadurite tootja, tegutsenud juba enam kui viiskümmend aastat.

Pärast kaheaastast arendusfaasi, milles lõi kaasa kogu Merlo Groupi meeskond, sai eWorker 2021 aasta lõpuks turustamisvalmis, saavutades kohe suure tähelepanu ja populaarsuse. See on saanud kõrget tunnustust rahvusvaheliste žüriide poolt paljudes erinevates kategooriates nii Itaalias kui ka väljaspool: SAMOTER innovatsiooniauhind, äramärkimine tehnilise innovatsiooni eest EIMA-l, Grand Prix Matériel; kuldmedalid Polagra ja Agrotech, samuti hõbemedal RHASS väljapanekul.

Merlo Group on väga uhke nüüd saadud uue eWorker kõrge tunnustuse eest „Premio Compasso d’Oro ADI 2022“. Kõrge rahvusvaheline auhind ja üks maailma olulisem tunnustus saadi rahvusvaheliselt žüriilt, mis on selliseid auhindu jaganud juba 1954. aastast.

See, 27. korda väljaantav „Compasso d'Oro“ auhind ei ole lihtsalt tunnustus Itaalia disaineritele, vaid põhifookuses oli jätkusuutlikkus-vastutus-areng kontseptsioon, mis tagaks inimkonna parema tuleviku, mida rõhutas ka ADI president Ar. Luciano Galimberti.

eWorker on üks 20 võiduprojektist enam kui 500 finalisti seas.





gallery image

Sind võivad huvitada ka need artiklid


Uudised

Homme avatakse Tartus Baltikumi suurim maamajandusmess Maamess

Homme avatakse Tartus Baltikumi suurim maamajandusmess Maamess

18.-20. aprillil toimub Tartu Näituste messikeskuses järjeko...

Uudised

Yara Atfarm ja N-Tester BT – täpse lämmastikväetamise tööriistad põllumehele

Yara Atfarm ja N-Tester BT – täpse lämmastikväetamise tööriistad põllumehele

Atfarm on veebipõhine rakendus põllukultuuride seiramiseks n...

Uudised

Maamess peab tänavu 30. juubelit

Maamess peab tänavu 30. juubelit

Järjekorras 30. rahvusvaheline põllumajanduse, metsanduse, a...