Menu




Alliance 354 Agriflex VF: teadus kinnitab VF-tehnoloogia eeliseid

Uudised 08.07.2022   

Alliance 354 Agriflex VF: teadus kinnitab VF-tehnoloogia eeliseid


Taani teadlased uurivad külvil kasutatavate masinate rehvide mõju maisi hilisemale saagile ja selle kvaliteedile.

Pärast SEGES Innovationi koostöös NDI Grupiga (Yokohama Off-Highway Tiresi eksklusiivne Alliance'i edasimüüja Põhjamaades) Taanis läbi viidud esimest teaduslike välikatsete seeriat alustati tänavu aprillis uue uuringuga.

Taani meeskond vaatab spetsiaalset rattalahendust ja selle mõjusid maisi hilisemale saagile ja kvaliteedile. Võrdlused hõlmavad topeltkitsaste velgedega lahendust ja Alliance 354 Agriflex VF põllukultuuride rehve, mis töötavad madalama rõhuga ja veerevad maisiridade vahel, võrreldes laiade rehvidega, mis veerevad külviprotsessis läbi nelja maisirea.

 „Kuna selliseid väliuuringuid viivad läbi sõltumatud teadlased, võime olla kindlad, et teaduslikke standardeid järgitakse, pakkudes seega oma klientidele usaldusväärseid andmeid ja teavet,“  ütleb Yokohama Off-Highway Tiresi (YOHT) Euroopa tootehalduse juht Doron Salomon.

Alliance 354 Agriflex+ (VF) on ideaalne rehv suure võimsusega põllukultuuride pihustitele ja traktoritele, mis on seotud põllukultuuride töötlemisega ning on saadaval kõige laiemas valikus pritside ja kaugjuhtimisega traktorite jaoks. Valmistatud uusima VF-tehnoloogia abil, on see loodud kandma kuni 40% rohkem koormust kui tavaline masinate või põllukultuuride pritsi rehv sama rõhu juures.

Teise võimalusena võib see rehv kanda tavalist koormust 40% madalama rõhuga. Sõltuvalt valitsevatest pinnasetingimustest annab see töörežiim ideaalse võimaluse minimeerida mõju pinnasele, saavutades samal ajal maksimaalse töötõhususe.

Kiirusindeksiga D sobib see rehv maanteel sõitma kiirusega kuni 65 km/h. Kuna suured põllukultuuride pritsid liiguvad tankla ja põllu vahel sageli maanteel, pole enam vaja rehvirõhu reguleerimist täis või tühja paagi jaoks, kuna Alliance 354 Agriflex VF pakub laadimis- ja õhurõhuvahemikke. Seda rehvi saab kasutada rõhuga, mis jääb kaugelt alla standardväärtuste. Tänu heale  torkekindlusele, suurepärasele veojõule ja isepuhastusomadustele suurendab terasvööga rehv 354 Agriflex VF märkimisväärselt põllumajandusmasinate tootlikkust.





gallery image

Sind võivad huvitada ka need artiklid


Uudised

Uus elektritraktor Prantsusmaalt

Uus elektritraktor Prantsusmaalt

Prantsusmaalt pärit startupi Seederal elektritraktori protot...

Uudised

AGCO investeerib Soome mootoritehasesse 70 miljonit eurot

AGCO investeerib Soome mootoritehasesse 70 miljonit eurot

Investeering AGCO Linnavuori tehasesse Nokias loob tehasele...