Menu




Kverneland uuendab tootevalikut

Uudised 25.07.2022   

Kverneland uuendab tootevalikut


Norra kvaliteetbränd Kverneland demonstreeris kuu tagasi Itaalias põllumajandusala ajakirjanikele oma uudistooteid.

Heidame pilgu mõnele põnevamale tootele, mis Eesti põllumehele huvi võiksid pakkuda.

Ecomat pöördader

Uut Ecomat atra iseloomustab Kverneland kui suure jõudlusega madalkünniatra (6,0–18 cm), mis piirab pinnase tihendamist paljudel muldadel.

Saadaval 8- ja 10-vaolise tööseadmena, laiused on reguleeritavad 30-50 cm ja töölaius on 2,4-5,0m. U 7,0 tonnine tõstevõime sobib enamikule keskmise suurusega traktoritele.

Kvernelandi TTS-süsteemiga on lihtne lülitada ader transpordiasendilt kündmisasendisse ja vastupidi.

Paindlik f-drill külvik

F-drill eesmise punkriga külvik f-drill sobib laia valiku seemnete ja väetistega, töötab erinevatel töölaiustel ning seda saab kombineerida erinevate tööseadmetega.

Võimalik on külvamine ja väetamine ühe käiguga, samuti seemnete ja kaaskultuuride kombineeritud kasutamine. Seemendi töölaius on 3,0-6,0 m ja võimsusvajadus 106-173 hj.

F-drill on saadaval kahes suuruses ja kahes versioonis. Kompaktse f-drilli mahutavus on 1600 liitrit ja f-drill maxil kuni 2200 liitrit. F-drilli saab ühendada mis tahes ISObusiga ühilduva traktoriga, et seda saaks juhtida traktori enda terminal. Teise võimalusena saab kasutada Kvernelandi IsoMatch Tellus Pro või Tellus GO+ terminale (mõlemad on täielikult ISObusiga ühilduvad).

Uued Enduro kultivaatorid

Uued järelveetavad mudelid Kverneland Enduro T ja Enduro Pro T vastavad keskmise suurusega põllumeeste vajadustele. Uus kultivaator teostab mullaharimise, tasandamise ja tihendamise ühe töökäiguga – väga tõhus ja aitab kulusid kokku hoida. Piide vahekaugus 280 mm, reavahe 750 mm ja raami kõrge kõrgus 870 mm tagavad hea segunemise ja sisseviimise ilma ummistusohuta. Maksimaalne töösügavus on 35 cm Enduro Pro mudeliga ja 30 cm Enduro mudeliga.

Täppisväetamine maisi külvamisel

Pudama võimaldab maisi täpset külvamist, paigutades seemne alla väetisekoguse täpselt sinna, kus väetist vaja on.

Väetis lastakse kindlaksmääratud koguses seemnetele kohandatud õhuvoolu abil osade kaupa mulda. Andurisüsteem väetise seemendi ja külvisüdame vahel sünkroniseerib seemne ja väetise laotamise. Optima SX Pudama töökiirusel kuni 15 km/h tähendab see sagedust kuni 25 väetiseportsjonit sekundis.

 

 





gallery image
gallery image
gallery image

Sind võivad huvitada ka need artiklid


Uudised

Uus elektritraktor Prantsusmaalt

Uus elektritraktor Prantsusmaalt

Prantsusmaalt pärit startupi Seederal elektritraktori protot...

Uudised

AGCO investeerib Soome mootoritehasesse 70 miljonit eurot

AGCO investeerib Soome mootoritehasesse 70 miljonit eurot

Investeering AGCO Linnavuori tehasesse Nokias loob tehasele...