Menu




Kverneland IXtrack T4 näitab täppispritsimise taset

Uudised 19.08.2022   

Kverneland IXtrack T4 näitab täppispritsimise taset


Kverneland väidab, et on SpotSpray abil viinud täppispihustamise järgmisele tasemele.

Uue IXtrack T4 järelveetava pihustisarja teiste silmapaistvate funktsioonide hulka kuuluvad 24/36 m teraspoom, 25 cm düüside kaugus ja uue põlvkonna poomi kõrguse juhtimissüsteem.

Standardne SpotSpray tarkvara, mis on saadaval kõikidele IXspray tarkvaraga pihustitele, võimaldab 10-tunnist prooviperioodi selle toimimise testimiseks. Eelmääratletud kasutuskaartide põhjal lülitub pihusti sisse ja välja koos SpotSpray rakendusega, et pritsida ainult põllul määratud kohti.

Seda tehakse juhtterminali eelmääratletud sektsioonide alusel ja seda saab saavutada koos IXflow-Air või IXflow-E-ga, kuid isegi tavaliste pihustisektsioonide ventiilidega. Eelised hõlmavad kulude kokkuhoidu pritsimisvedeliku mahtude vähendamise kaudu ja võimsuse suurenemist, kuna ühe paagiga on võimalik katta rohkem hektareid.

Turu nõudmisel pakub 24/36 m HSS-terasest poom paindlikkust mõlema laiusega töötamiseks. Standardne düüside vahekaugus on 50 cm, kuid triivi vähendamiseks saab selle vahemaa vähendamiseks 25 cm-ni sisestada täiendavaid otsikuhoidjaid. Kahe düüsi vahel on lihtne ümber lülituda.

Boom Guide ProActive automaatne poomi kõrguse juhtimissüsteem kasutab ultraheliandureid pihusti hüdraulika juhtimiseks. Hübriidrežiim, mis mõõdab nii kaugust taimest kui ka maapinnast, on väidetavalt tõhus rasketes tingimustes ja isegi suurematel kiirustel töötades ebaühtlaste põllukultuuride korral.

Olemasolevaid IXtracki funktsioone, nagu IXclean Pro puhastus- ja loputussüsteem, on värskendatud mõne uue funktsiooniga. Nende hulka kuulub kauglülitus kõigi oluliste funktsioonide vahel nagu täitmine, segamine, pihustamine, lahjendamine, kruntimine, loputamine ja paagi puhastamine.





Sind võivad huvitada ka need artiklid


Uudised

GALERII! Maamess algas!

GALERII! Maamess algas!

Vaata ülevaadet Maamessi esimesest päevast. Galerii leiad a...

Uudised

Homme avatakse Tartus Baltikumi suurim maamajandusmess Maamess

Homme avatakse Tartus Baltikumi suurim maamajandusmess Maamess

18.-20. aprillil toimub Tartu Näituste messikeskuses järjeko...

Uudised

Yara Atfarm ja N-Tester BT – täpse lämmastikväetamise tööriistad põllumehele

Yara Atfarm ja N-Tester BT – täpse lämmastikväetamise tööriistad põllumehele

Atfarm on veebipõhine rakendus põllukultuuride seiramiseks n...