Menu




Baltic Agro Machinery esindab Baltimaades Trimble’it

Uudised 31.08.2022   

Baltic Agro Machinery esindab Baltimaades Trimble’it


Danish Agro grupp on sõlminud Trimble’iga kokkuleppe kõigi Trimble’i täppisviljeluse lahenduste müügiks ja teenindamiseks Baltimaades ning edaspidi esindavad Baltic Agro Machinery ettevõtted Trimble´i kaubamärki Eestis, Lätis ja Leedus.

Trimble’i täppisviljeluse riist- ja tarkvaralahendusi kasutatakse kõikidel aastaaegadel külvist kuni saagikoristuseni, kõikidel põllukultuuridel ja maastikel ning igas suuruses ettevõttes.

Neid lahendusi saab kasutada enamikel põllumasinatel olenemata kaubamärgist või tootjast. 2022. aasta sügisel valmistavad Baltic Agro ettevõtted Trimble’i tooted ette ja toovad need turule, tugevdades seeläbi oma positsiooni täppisviljeluse valdkonnas.

„Meil on hea meel teatada sellest koostööst, kuna täppisviljeluse tööriistad ja tehnoloogiad muutuvad põllumajanduses üha olulisemaks,“ ütleb Agribusiness Machinery Group tegevdirektor Jens Skifter. „Koos Trimble’iga pakume innovaatilisi täppisviljeluse lahendusi, mis on mõeldud kõigile Baltimaade põllupidajatele. Meie eesmärk on osutada parimat järelturuteenust oma klientidele nüüd ka Trimble’i toodete puhul.“

„Trimble Agriculture turustusvõrk laieneb pidevalt ning tänu sellele suudame pakkuda Trimble’i täppisviljeluse lahendusi põllupidajatele üle kogu maailma,“ lisab Trimble Agriculture piirkondlik müügijuht Severine Brisset. „Baltic Agro Machinery on põllumajandustööstuse juhtiv ettevõte ja meil on hea meel tervitada teda meie Baltikumi volitatud edasimüüjana. Oleme veendunud, et see on tulevikulahendus, millest võidavad kõik. Baltikumi taimekasvatajad on täppisviljelusel Euroopas ühed edumeelsemad ning me näeme tohutut potentsiaali toetada neid lihtsustatud töövoo ja uuendusliku, hõlpsalt kasutatava tehnoloogiaga, et lahendada ühiseid väljakutseid ning maksimeerida tootlikkust ja investeeringutasuvust.“

Danish Agro grupp on viimase kümne aasta jooksul masinaäri jõudsalt kasvatanud. Grupi tegevus hõlmab praegu üheksat riiki: CLAAS on esindatud Skandinaavias, Soomes ja Baltikumis, CNH (NEW HOLLANDi kaubamärgi esindaja) Poolas ning AGCO FENDT Tšehhis. Kõigil turgudel muutuvad täppisviljeluse lahendused äris üha olulisemaks ja Danish Agro Group’i eesmärk on toetada põllupidajat tänapäevaste digilahenduste operatiivsel kasutamisel.

2021. aastal müüs grupi masinaüksus 2178 uut ja kasutatud traktorit, 961 uut ja kasutatud kombaini ning 257 uut ja kasutatud ehitus- või metsamasinat.

Trimble Agriculture

Trimble Agriculture pakub tooteid, mis lahendavad keerulisi tehnoloogiaprobleeme kogu põllumajandusmaastikul. Need võimaldavad põllupidajal ja nõustajal kasutada nappe ressursse, et toota kasumlikult ja keskkonnasäästlikult ning usaldusväärset toiduvaru. Trimble’i lahendusi, mis hõlmavad kõiki aastaaegu, kõiki põllukultuure ja maastikke ning igas suuruses ettevõtteid, saab kasutada enamikul põlluseadmetel, olenemata tootjast või valmistamisaastast.

Haakeriistade juhtimise ja täppisviljeluse lahendustele spetsialiseerunud Saksa ettevõtte Müller-Elektronik omandamine 2022 aastal laiendab Trimble’i täppisviljeluse võimalusi sõidukist haakeriistani. Et aidata teha paremaid otsuseid, pakub Trimble tehnoloogia integreerimist, mis võimaldab põllupidajal koguda, jagada ja hallata kogu oma ettevõtte teavet ning samal ajal suurendada põllumajanduse väärtusahela töötõhusust. Trimble’i lahendused hõlmavad navigeerimist ja roolimist, voo ja rakenduse juhtimist, veehaldust, saagikoristuslahendusi, pilvepõhist andmehaldust ning korrigeerimisteenuseid.

Lisateavet Trimble Agriculture kohta leiate aadressilt agriculture.trimble.com.





gallery image

Sind võivad huvitada ka need artiklid


Uudised

GALERII! Maamess algas!

GALERII! Maamess algas!

Vaata ülevaadet Maamessi esimesest päevast. Galerii leiad a...

Uudised

Homme avatakse Tartus Baltikumi suurim maamajandusmess Maamess

Homme avatakse Tartus Baltikumi suurim maamajandusmess Maamess

18.-20. aprillil toimub Tartu Näituste messikeskuses järjeko...

Uudised

Yara Atfarm ja N-Tester BT – täpse lämmastikväetamise tööriistad põllumehele

Yara Atfarm ja N-Tester BT – täpse lämmastikväetamise tööriistad põllumehele

Atfarm on veebipõhine rakendus põllukultuuride seiramiseks n...