Menu




Kaks uut Krone Big X-i veereb põllule

Uudised 05.09.2022   

Kaks uut Krone Big X-i veereb põllule


Big X 980 (979 hj) ja 1080 (1074 hj) turuletoomise põhjustas suurenenud ülemaailmne nõudlus iseliikuvate söödavarumismasinate järele võimsusega 900-1100 hj.

Kaks uut tulijat ühinevad 2018. aastal üle tuhande hobujõuliste segmendis turule tulnud Big X 1180-ga (1156 hj).

Big X 980 ja 1080 kasutavad sama Liebherr Stage V V12 mootorit mis lipulaev.  Modifitseeritud PowerSplit ühtlustab mootori võimsuse hetkevajadustega ühe nupuvajutusega.

Kui mootori täit võimsust pole vaja, võimaldab PowerSplit Big X-il töötada kütust säästval ökorežiimil. X-Power on valitud olukordadeks, mis nõuavad mootori täisvõimsust. Seda saab ka automaatselt ja pidevalt erinevatelt väljundtasemetelt aktiveerida. Valikuline mootori pöörete reguleerimine aitab vähendada kütusekulu, alandades näiteks haagise vahetamisel automaatselt mootori pöördeid.

Big X 980 ja Big X 1080 jagavad suure osa oma tehnoloogiast tipptasemel Big X 1180-ga. See hõlmab muljumisrulle, trumlit, OptiMaxx 305 CornConditioneri ja VariStreami. Uutel mudelitel on ka VariLOC: rihmaratta sees olev käigukast, mis trumlit käitab. See võimaldab trumli kiirust vähendada 1250-lt 800 p/min, et suurendada lõikepikkust kuni 50%.

Muude valikute hulka kuulub kaheotstarbeline NIR-i juhtsensor, mis aitab mõõta ja registreerida toitainete taset rohus, maisis ja täiskultuuri silos nende põllukultuuride koristamise ajal.

Big X 980 ja Big X 1080 on varustatud SmartConnectiga – standardse telemeetrilise seadmega, mis pakub kõikide masinaandmete reaalajas kogumist ja edastamist.





gallery image

Sind võivad huvitada ka need artiklid


Uudised

GALERII! Maamess algas!

GALERII! Maamess algas!

Vaata ülevaadet Maamessi esimesest päevast. Galerii leiad a...

Uudised

Homme avatakse Tartus Baltikumi suurim maamajandusmess Maamess

Homme avatakse Tartus Baltikumi suurim maamajandusmess Maamess

18.-20. aprillil toimub Tartu Näituste messikeskuses järjeko...

Uudised

Yara Atfarm ja N-Tester BT – täpse lämmastikväetamise tööriistad põllumehele

Yara Atfarm ja N-Tester BT – täpse lämmastikväetamise tööriistad põllumehele

Atfarm on veebipõhine rakendus põllukultuuride seiramiseks n...