Menu




Claas lisas ruloonpresside valikusse uued mudelid

Uudised 13.09.2022   

Claas lisas ruloonpresside valikusse uued mudelid


2023. aasta hooajal toob Claas turule uued muutuva kambriga ruloonpressid seeriast Variant 500.

Lisaks oluliste funktsionaalsete valdkondade nagu rõhureguleerimissüsteem edasiarendamisele iseloomustavad uusi presse suuremad rehvivalikud, lihtsam hooldus ja uus disain.

Variant 500 seeriaga on ettevõtte kinnitusel õnnestunud tõsta operaatori mugavust ja hoolduse lihtsust, suurendades pallimise tihedust, optimeerides veelgi võrgumähkimist ja samal ajal rahuldades praktilisi nõudmisi pinnast kaitsvate rehvide osas.

Variant 500 seeria koosneb neljast mudelist. Variant 560 RC ja 565 RF suudavad luua 0,90–1,60 m läbimõõduga palle, samas kui pallide läbimõõt mudelitega variant 580 RC ja 585 RF on kuni 1,80 m. Seni oli väikseima Variant 500 muutuva kambriga pressi läbimõõdu piirang 1,55 meetrit.

Uutel variant 560 RF ja 580 RF on mõlemal spiraalne Roto Feed rootor, samas kui mudelitel Variant 565RC ja 585RC on mõlemal spiraalne Roto Cut lõikerootor, mis tagab suurepärase söödakvaliteedi ja suure pallimise tiheduse.

Mudelid Variant 565 RC ja 585 RC sisaldavad ka vastupidavamaid ajamikomponente nagu tugevdatud ajamiketid, tugev lõikerootor 8 mm kahepiiliste tähtedega ja spetsiaalne noakaitse kohtades, kus pressi kasutatakse intensiivselt ja peamiselt silo jaoks. Mõlemad pressid on varustatud 17 noaga lõikemehhanismiga, mille teoreetiline hakkepikkus on 60 mm.

 Standardvarustuses olevat PRO rootori allalastavat põrandat saab hüdrauliliselt alla lasta, et eemaldada ummistused traktori kabiinist ühe nupuvajutusega, samal ajal kui noad vabastatakse automaatselt rõhust. Et ennetada ummistusi, kompenseerib PRO rootori langev põrand ebaühtlased vaalud, suutes end kuni 30 mm madalamale lasta ja automaatselt tagasi algasendisse. Enne rootori blokeerimist hoiatab juhti helisignaal, et oleks piisavalt aega sõidukiiruse vähendamiseks. Eraldi andurid võimaldavad pingutushoobasid iseseisvalt juhtida – üks hoiab kambri rihmad pinges, teine ​​määrab palli surve.

Uus pressimisrõhu juhtimissüsteem hõlmab uut hüdraulilist juhtplokki, millel on sõltumatud torud mõlema rihma pingutushoova jaoks. See tähendab, et mõlema õla asendit ja pressimisrõhku saab mõõta iseseisvalt. Äsja väljatöötatud juhtimistarkvara optimeerib pallimisprotsessi, nii et kambrist tulevad täiuslikult vormitud pallid isegi rasketes töötingimustes rohusilo puhul. Nüüd saavutatakse ka suurem palli tihedus palli välisalal, mis kaitseb palle paremini ilmastikumõjude eest. Täiendava efektina võimaldab see vajadusel pehmet südamikku veelgi täpsemalt reguleerida, näiteks heina pressimisel. Pehme südamiku mõõtmeid ja pressimisrõhku saab reguleerida üksteisest sõltumatult kõikides töötingimustes.

Täisautomaatse sidumisprotsessi järeleproovitud mugav võrgumähis on üle võetud eelmisest seeriast Variant 500. Sama kehtib ka Covered XW võrgumähise kohta laiusega 1,30 m, mis kuulub nüüd standardvarustusse. Seisakuajad on viidud miinimumini tänu mugavale ümbrisele, lindi suurele pöörlemiskiirusele kuni 3 m/s ja kiirele väljutusprotsessile. Lisavarustusena saab kõik mudelid tavapäraselt varustada nöörköitmisega.

 





gallery image

Sind võivad huvitada ka need artiklid


Uudised

GALERII! Maamess algas!

GALERII! Maamess algas!

Vaata ülevaadet Maamessi esimesest päevast. Galerii leiad a...

Uudised

Homme avatakse Tartus Baltikumi suurim maamajandusmess Maamess

Homme avatakse Tartus Baltikumi suurim maamajandusmess Maamess

18.-20. aprillil toimub Tartu Näituste messikeskuses järjeko...

Uudised

Yara Atfarm ja N-Tester BT – täpse lämmastikväetamise tööriistad põllumehele

Yara Atfarm ja N-Tester BT – täpse lämmastikväetamise tööriistad põllumehele

Atfarm on veebipõhine rakendus põllukultuuride seiramiseks n...