Menu




Lemken omandab külvitehnoloogiale spetsialiseerunud ettevõtte Equalizer

Uudised 16.01.2023   

Lemken omandab külvitehnoloogiale spetsialiseerunud ettevõtte Equalizer


Equalizer on keskendunud võimalikult vähest kündmist nõudvatele kuni otsekülvi lahendustele, pakkudes oma tootevalikus kuni 36 reaga istutusseadmeid ja külvikuid töölaiusega kuni 24 meetrit.

Lemken ja Lõuna-Aafrika Vabariigi ettevõte Equalizer sõlmisid kokkuleppe, mille tulemusel laiendab põllumajandusmasinatele spetsialiseerunud Saksamaa ettevõte oluliselt oma külvitehnoloogia tooteportfelli.

Ettevõtte omandamisprotsess viiakse eeldatavasti lõpule 2023. aasta kevadeks, kui seadustega nõutavad heakskiidud on hangitud.

Lemkeni tegevdirektor Anthony van der Ley usub, et Equalizeri tooteportfell täiendab suurepäraselt Lemkeni külvikute valikut ning annab olulise panuse edasisse arengusse. „Meie tooteportfellid ei kattu. Equalizer pakub klientidele ja sihtturgudele lahendusi, mida Lemken ei saanud seni pakkuda. Kasvustrateegiat silmas pidades lisavad Equalizeri istutusseadmed ja külvikud (samuti kombinatsioonis seemnepunkritega) meie tootevalikusse seni puudu olnud osa.” Lisaks loob see Lemkeni täppiskülvitehnoloogia jaoks hea sünergia, kuna Lemkeni välja töötatud tehnoloogiat Delta-Row täiendab Equalizeri arendatud ühe rea tehnoloogia.

Equalizer on samuti pereettevõte ja see asutati 2000. aastal Kaplinnas. Praegu töötab selles 180 inimest. Lisaks oma koduturule Lõuna-Aafrika Vabariigis, kus ettevõte on täppiskülviseadmete turuliider, teenindab see oma kõige olulisema ekspordituruna ka Austraaliat. „Me näeme tänu Lemkenile suurt potentsiaali uute toodete näol ja ootame põnevusega edasist koostööd. Samal ajal oleme uhked, et see leping on tõestus kogu Equalizeri meeskonna ja meie kohalike edasimüüjate tublist tööst ja edust möödunud 22 aasta jooksul,“ ütleb Equalizeri asutaja ja tegevjuht Gideon Schreuder, rõhutades, et Equalizer jätkab oma klientide toetamist uuendusliku ja usaldusväärse partnerina.

Ka Lemken on pühendunud selle lubaduse täitmisele ning soovib koos Equalizeriga laiendada oma tegevust Lõuna-Aafrika Vabariigis. Esimene kindel projekt on varuosade logistika ulatuslik laienemine 2023. aastal.

Kogu Equalizeri kogenud personal jääb alles. Equalizerit jääb sõltumatu tütarettevõtjana juhtima tema praegune juhatus ning kaubamärgi nimi säilitatakse. Saksamaa põllumajandusmasinatele spetsialiseerunud ettevõte annab selle arengusse, tootmisse ja müügiteadmistesse ka oma osa, et Equalizeri edasist kasvu toetada.

Lemkeni tegevdirektor Anthony van der Ley, omanik Nicola Lemken ja Equalizeri tegevjuht Gideon Schreuder pärast lepingu allkirjastamist.





Sind võivad huvitada ka need artiklid


Uudised

GALERII! Maamess algas!

GALERII! Maamess algas!

Vaata ülevaadet Maamessi esimesest päevast. Galerii leiad a...

Uudised

Homme avatakse Tartus Baltikumi suurim maamajandusmess Maamess

Homme avatakse Tartus Baltikumi suurim maamajandusmess Maamess

18.-20. aprillil toimub Tartu Näituste messikeskuses järjeko...

Uudised

Yara Atfarm ja N-Tester BT – täpse lämmastikväetamise tööriistad põllumehele

Yara Atfarm ja N-Tester BT – täpse lämmastikväetamise tööriistad põllumehele

Atfarm on veebipõhine rakendus põllukultuuride seiramiseks n...