Menu




Dewulf näitab uue põlvkonna porgandikoristust

Uudised 31.05.2023   

Dewulf näitab uue põlvkonna porgandikoristust


Belgia tootja esitleb teise põlvkonna iseliikuvat ZKIV porgandikombaini.

Tootja sõnul on uuendatud ZKIV-l muu hulgas laiendatud puhastusfunktsioonid, uhiuus hüdraulilise pikendusega tühjenduslift ja võimalus koristada ka kitsaste, alla 40 cm reavahedega.

Dewulfi kinnitusel saab edaspidi pakkuda kolme puhastusversiooni toote transportimiseks kastides või järelkärul vastavalt kliendi nõudmistele. Kui toote täiendavat puhastamist pole vaja, saab porgandeid maha laadida otse tühjenduslifti kaudu.

Olenemata valitud puhastusviisist jõuab toode uuendatud, pooleteise meetri laiusesse tühjenduslifti. Dewulfi sõnul saab tühjenduslifti otsa lisavarustusena hüdrauliliselt pikendada, et oleks võimalik täpsem mahalaadimine. Mahalaadimislift on varustatud aktiivsete külgseintega, mis on loodud selleks, et vältida porgandite hõõrdumist vastu külgseinu, vältides sellega võimalikke kahjustusi.

Koos moderniseeritud ZKIV-ga tutvustab Dewulf uuendatud nugade komplekti. Uus komplekt kulub vähem, sest Dewulf valmistab noad uuest, väga kulumiskindlast materjalist. Lisaks on terakomplektide terad pööratavad, mis peaks nende eluiga veelgi pikendama.

ZKIV-i jõuallikaks on 6 silindriga (450 hj) Scania mootor. Claasi X11 kabiin on varustatud mitmete kaasaegsete funktsioonidega. Masinat juhitakse juhtkangi ja puutetundliku ekraani kaudu.





Sind võivad huvitada ka need artiklid


Uudised

John Deere toob turule uued H-seeria metsamasinad

John Deere toob turule uued H-seeria metsamasinad

Uued suurema klassi H-seeria harvesterid ja forvarderid näit...

Uudised

GALERII! Maamess algas!

GALERII! Maamess algas!

Vaata ülevaadet Maamessi esimesest päevast. Galerii leiad a...

Uudised

Homme avatakse Tartus Baltikumi suurim maamajandusmess Maamess

Homme avatakse Tartus Baltikumi suurim maamajandusmess Maamess

18.-20. aprillil toimub Tartu Näituste messikeskuses järjeko...