Menu




Manitou tutvustab elektrilisi teleskooplaadureid

Uudised 28.12.2023   

Manitou tutvustab elektrilisi teleskooplaadureid


Kompaktne teleskooplaadur MLT 625e on Manitou esimene elektrijõul töötav masin põllumajandusturule.

Teleskooplaadur MLT 625e põhineb sisepõlemismootoriga versioonil ja sobib oma nullheite tõttu eelkõige tallidesse.

See heitmevaba mudel sobib eriti hästi kasutamiseks põllumajandushoonetes ja kasvuhoonetes. MLT 625e tuleb müügile kogu maailmas.

MLT 625e maksimaalne kandevõime on 2,5 t ja 2 t 6 m kõrgusel. Manööverdusvõime on Manitou sõnul hea tänu neljarattapööramisele, kolmele juhtimisrežiimile ja väikesele, vaid 3,31 m pöörderaadiusele. Boost-režiim saavutab maksimaalse sõidukiiruse võimalikult lühikese aja jooksul ja võimaldab kiiremaid hüdraulilisi liikumisi. See funktsioon on saadaval standardvarustuses ja selle aktiveerimiseks tuleb lihtsalt vajutada armatuurlaual olevat nuppu.

Sarnaselt sisepõlemismootoriga versioonile sobib see 100% elektriline mudel hästi kasutamiseks temperatuurivahemikus -15 °C kuni +50 °C. Tootja sõnul ei tee õõtshoobadega tagasild, kõrge kliirens ja standardsed põllumajandusrehvidega rehvid masina maastikuvõimekuse osas järeleandmisi.

MLT 625e pakub suurepärast juhi mugavust tänu hea heliisolatsiooniga kabiinile, vähendades juhi väsimust. Erinevalt sisepõlemismootoriga mudelist on MLT 625e varustatud sõiduabiga ja „Harmony“ ekraaniga, mida leidub juba paljudes MLT NewAg tootesarja mudelites. MLT 625e pakub ka standardseid LED-kaugtulesid ja LED-töötulesid, mis tagavad hea nähtavuse öösel.

Integreeritud 9 kW laadija muudab liitiumioonaku laadimise lihtsaks. Selle saab 380 V pistikupesast täis laadida kolme tunniga. Masin kohandub ka olemasoleva elektritaristuga ja seda saab laadida tavalises majapidamises kasutatavast pistikupesast.

Aku tööaeg on umbes neli tundi, kui seda kasutatakse pidevalt standardrežiimis. Gaasipedaali vabastamisel aktiveeritakse regenereerimissüsteem, mis taastab energia aeglustuse faaside ajal ja millel on positiivne mõju masina aku tööeale.





Sind võivad huvitada ka need artiklid


Uudised

John Deere toob turule uued H-seeria metsamasinad

John Deere toob turule uued H-seeria metsamasinad

Uued suurema klassi H-seeria harvesterid ja forvarderid näit...

Uudised

GALERII! Maamess algas!

GALERII! Maamess algas!

Vaata ülevaadet Maamessi esimesest päevast. Galerii leiad a...

Uudised

Homme avatakse Tartus Baltikumi suurim maamajandusmess Maamess

Homme avatakse Tartus Baltikumi suurim maamajandusmess Maamess

18.-20. aprillil toimub Tartu Näituste messikeskuses järjeko...