Menu




Agri Partner esindab Eestis Uniat

Uudised 19.02.2024   

Agri Partner esindab Eestis Uniat


Agri Partner OÜ ja Poola suurim põllumajandustehnika tootja Unia Sp.zo.o. on sõlminud koostöölepingu Unia kaubamärgi eksklusiivses esindusõiguses Eestis alates 1. veebruarist 2024.

Koostööleppe tulemusena paraneb Eesti põllumajandustootjatele Unia põllumajandustehnika esindatus, varuosadega varustamine ning hoolduse kättesaadavus.

Edasimüüjate võrgustiku korrastamine on üks osa Unia uuest strateegiast, mida viiakse ellu pärast seda, kui Unia kaubamärgi ja tootmise omandas veebruaris 2023 Chemirol Capital Group.

Unia uus omanik investeerib ettevõttesse suurusjärgus 40 miljonit eurot tootearenduseks ja tootmise kaasajastamiseks. Ettevõtte üks eesmärkidest on viia tootevaliku kvaliteet ja tehnoloogia võrdväärseks juba varasemalt tuntud lääne päritolu põllumajandustehnikaga, säilitades seejuures masinate konkurentsivõimelised hinnad.

Unia on Poola suurim põllumajandustehnika tootja, mille ajalugu ulatub aastasse 1882. Unia toodab põllumajandustehnikat neljas tehases, mis asuvad Grudziadzis, Brzegis, Słupskis ja Kąty Wrocławskies. Unia-l on kõigi oma tehaste peale kokku 11,5 ha tootmispinda ja ettevõte annab tööd ligi 1100 inimesele. Aastas toodab Unia ligi 25 000 ühikut tehnikat, mis läheb ekspordiks 60-sse eri riiki.

Unia tootevalikusse kuuluvad randaalid, kultivaatorid, teraviljakülvikud, väetisekülvikud, lubjalaoturid, sõnnikulaoturid, taimekaitsepritsid, külvikud, ümarpallipressid, haagised, kartuli- ning köögiviljakasvatuse seadmed.





gallery image

Sind võivad huvitada ka need artiklid


Uudised

Avant tõi turule kõige pikema tööajaga uued elektrilised väikelaadurid

Avant tõi turule kõige pikema tööajaga uued elektrilised väikelaadurid

Maailma juhtiv väikelaadurite tootja Avant tõi turule kolman...

Uudised

John Deere toob turule uued H-seeria metsamasinad

John Deere toob turule uued H-seeria metsamasinad

Uued suurema klassi H-seeria harvesterid ja forvarderid näit...

Uudised

GALERII! Maamess algas!

GALERII! Maamess algas!

Vaata ülevaadet Maamessi esimesest päevast. Galerii leiad a...