Menu




John Deere esitleb traktori 9RX uusi mudeleid

Uudised 29.02.2024   

John Deere esitleb traktori 9RX uusi mudeleid


John Deere tõi USA-s, Texase osariigis Houstonis toimuval Commodity Classic näitusel turule oma võimsaima traktori, mis eales ehitatud, laiendades 9RX valikut mudelitega 9RX 710, 770 ja 830.

Uued 9RX-i mudelid sobivad hästi Euroopa turule tänu enneolematule tõmbejõule, täiustatud juhimugavusele ja uusimatele täppispõllumajanduse võimalustele.

Erakordne tõmbejõud

Uued 9RX mudelid on varustatud John Deere’i 18-liitriste JD18X mootoritega, mis arendavad kuni 913 hobujõudu ning saavutavad maksimaalseks pöördemomendiks kuni 4234 Nm. See mootor vastab kõikidele Euro nõuetele, seejuures kasutamata selleks (DEF) /AdBlue® vedelikku.

Hüdrosüsteemis on kasutusel kuni kolm pumpa, tänu millele on hüdrosüsteemi vooluhulk kuni 636L/min, lisaks veel intelligentne hüdrosüsteemi juhtimine IPM, mis vajadusel suurendab mootori nimivõimsust 40 hobujõu võrra, käitamaks ka kõige suuremaid hüdraulilise ülekandega haakeriistasid.

Uus täismehaaniline käigukast e21™ PowerShift™ koos Efficiency Manager`iga saadab mootori suure  võimsuse ning pöördemomendi lintideni, seda kõike automaatse ja mugava käiguvahetusega, mis sarnaneb e23™ käigukastile. Selle 21 käiku on jaotatud täpseteks vahemikeks, et iga töö saaks tehtud võimalikult ökonoomselt. Uuel veermikul on ka suuremad veorattad diameetriga 1200 mm.

Tagamaks masina efektiivne veojõud on masinat võimalik ballastida kuni 38 100 kg täismassini. Kui masina jõudluse suurendamiseks on olnud vajalik suurendada ka masina mõõtmeid ja massi, siis masina pinnasurve on suudetud jätta samaks mis väiksematel mudelitel, 0.58 kg/cm².

Enhanced Operator Comfort

Uus CommandViewTM 4 Plus kabiin pakub operaatorile märkimisväärselt paremat mugavust ning nähtavust, lisaks on kabiinil ka rohkem põrandapinda. Tänu uuendatud kabiinivedrustusele saab kabiin liikuda 3 kraadi ulatuses, lisaks on kabiini alusraam isoleeritud, vähendamaks müra ja vibratsiooni.

Aktiivne roolimissüsteem ACS™ muudab rooli tundlikust vastavalt kiirusele, tagamaks lihtne ja täpne juhtimine. Madalatel kiirustel kulub masina vasakult paremale väljapööramiseks ainult 3,5 rooli pööret, samas kui transportkiirustel kulub 5 pööret.

9RX on loodud operaatori mugavust ja produktiivsust silmas pidades. Masina produktiivsuse tagamiseks on traktor varustatud ka kiirtankimissüsteemiga, millega on võimalik traktor täita 1952 liitri kütusega vähem kui 4 minutiga. Lisaks on igapäevased hoolduspunktid lihtsasti ligipääsetavad, kuna asuvad võimalikult maapinna ligidal. Klaaside puhastamiseks on kabiini ümber käimiseks olemas platvorm. Masina tootlikust suurendavad veel omakorda pikendatud hüdroõli välp (4000 tt) ja tehases paigaldatud reverseeritav ventilaator. 

Uusimad täppispõllumajanduse võimalused

9RX traktoritel on olemas kõik vajalik kaasaegseks täppispõllumajanduseks, kaasa arvatud uus 32,5 cm läbimõõduga G5 Plus CommandCenter™ juhtmonitor ja võimalus kasutada muutuvat kulunormi, 1-Click-Go-Autosetup, sektsioonjuhtimist, AEF ISOBUS võimekus jne. Lisaks hõlbustab tööd baasvarustuses masinaga kaasas olev JDLink™ ühenduvus, andmete dokumenteerimine ja juhtmevaba ühendus. John Deere Operations Center™ pakub teile terviklahendust ühendamaks masinaid, operaatoreid ja põlde ning andmete jagamiseks koostööpartneritele. 

*Maks. paagi lubatud maht võib riigiti erineda. 

Kolme uue 9RX mudeli mõõtmed.





Sind võivad huvitada ka need artiklid


Uudised

Avant tõi turule kõige pikema tööajaga uued elektrilised väikelaadurid

Avant tõi turule kõige pikema tööajaga uued elektrilised väikelaadurid

Maailma juhtiv väikelaadurite tootja Avant tõi turule kolman...

Uudised

John Deere toob turule uued H-seeria metsamasinad

John Deere toob turule uued H-seeria metsamasinad

Uued suurema klassi H-seeria harvesterid ja forvarderid näit...

Uudised

GALERII! Maamess algas!

GALERII! Maamess algas!

Vaata ülevaadet Maamessi esimesest päevast. Galerii leiad a...