Menu



Case IH Magnum AFS Connect esmaesitlus Eestis

20.04.2020   

Case IH Magnum AFS Connect esmaesitlus Eestis


Case IH tavatraktorite lipulaeva Magnum uus seitsmenda põlvkonna masin Magnum AFS Connect jõudis äsja Eestisse.

Paljude tipptehnoloogiliste uuendustega varustatud traktor on aprilli keskpaigast kõigile huvilistele tutvumiseks väljas Dotnuva Balticu Viljandi esinduses.

Telemaatikatehnoloogiaga AFS Connect varustatud uus Magnum viib andmete jälgmise ja haldamise täiesti uuele täpsuse tasemele. Täiendusi on saanud ka traktori kabiini mugavusstandardid ning masinale on antud uus pilkupüüdev välimus.

“Lisaks uuele 4 postiga kabiinile on olulist täiendust saanud ka Magnumi kabiini sisu. Muudetud kabiinis on uue kujundusega Multicontroller ja uus puutetundlik ekraan AFS 1200. Suurt tähelepanu on pööratud ka kabiini ja juhtseadmete kohandatavusele. Palju on eelprogrammeeritavaid nuppe, mille funktsiooni saab juht ise määrata. Samuti on ekraani vaated ja kuvatav info kohandatav vastavalt vajadusele,” toob olulisemad muudatused välja Case IH tootejuht Liivo Kasemets.

Märkimist väärib ka see, et seoses Magnum´i uuendustega ei toodeta enam mudelit Magnum 250, kuid lisandunud on täiesti uus mudel Magnum 400. Viimasel on täielikult koormuse all lülitatav PowerDrive jõuülekanne, mille Powershift käigukastil on 21 käiku edasi ja 5 tagasi.

Magnum AFS Connect seeriasse kuulub 4 erinevat mudelit alates 347 kuni 435 hj. Kaht võimsamat mudelit, 380 CVXDrive ja 400 PowerDrive, on võimalik tellida tagaroomikutega Rowtrac´i konfiguratsioonis.

9 olulist uuendust:

·        Telemaatikalahendus AFS Connect, mis võimaldab liikumise ajal turvaliselt salvestada ja reaalajas edastada kõiki olulisi andmeid (kahesuunaline traadita infoliikumine)

·        Uued kaughalduse võimekused: kaugteeninduse tugi, kuvari kaugvaatlus, püsivara kaugvärskendus (FOTA)

·        Uus intuitiivne AFS Vision Pro opsüsteem, millel on uus bluetooth ühenduvusega AFS Pro 1200 puutetundlik ekraan

·        Uus heleda nisu värvi salong ja iste, istme pöördeulatus on 40ᵒ paremale ja 5ᵒ vasakule

·        Multifunktsionaalne Multicontroller hoob koos käetoe juhtseadistega

·        Suure pöördemomendiga, ökonoomne ja töökindel 8,7-liitrine kuuesilindriline turboülelaaduri ja vahejahutusega Stage V mootor FPT Industrial Cursor 9

·        Hüdropumba tootlikkus kuni 282 l/min

·        Uus pidurite abil toetatav roolisüsteem, mida hallatakse pöördeala juhtimiskeskuse HMC II kaudu, ning kiirustundlik roolimine

·        Ukse automaatne lukustamine/avamine uue programmeeritava võtmega

Uut Case IH Magnum AFS Connect traktorit on võimalik näha kuni 23. aprillini eelneval kokkuleppel Dotnuva Balticu esindajaga.

Proovida saab ka Case IH uut Multicontrolleriga juhiistet.

Rohkem infot www.dotnuvabaltic.ee

 





gallery image
gallery image
gallery image
gallery image
gallery image

Sind võivad huvitada ka need artiklid


Võrdluses seitse korda 120 hobujõudu

Võrdluses seitse korda 120 hobujõudu

Tehnika ja kütusekulu osas paistsid Soomes tehtud testis sil...

John Deere valmistas taaskasutatud materjalidest UTV

John Deere valmistas taaskasutatud materjalidest UTV

Mississippi jõest välja tõmmatud plastpudelitest valmistatud...

Alliance pakub rohkem rehvisuurusi

Alliance pakub rohkem rehvisuurusi

Alliance tutvustab põllumajandusrehvide Agriflex 363+ uusi s...