Menu



Danish Agro avab ülemaailmse kasutatud masinate platvormi

Uudised 04.07.2024   

Danish Agro avab ülemaailmse kasutatud masinate platvormi


Põllumajanduskontsern Danish Agro on avanud uhiuue platvormi, kus edasimüüjad, põllu-, ehitus- ja metsanduse ettevõtted üle kogu maailma leiavad kõik kontserni kasutatud masinad ühelt platvormilt.

Projektis teeb Danish Agro koostööd firmaga Mascus, millele kuulub Euroopa juhtiv kasutatud rasketehnika ja tööstussõidukite ostu-müügi veebileht.

Uuel platvormil pakutakse Danish Agro kvaliteetseid kasutatud masinaid 9 riigist, kokku üle 3000 põllumajandus-, ehitus- ja metsatehnika seadme. Selle uue platvormi abil soovib Danish Agro tõsta kõigi masinate ja seadmete järelturuväärtust, suurendades teadlikkust ja huvi Põhja-Euroopa masinate vastu. Tavaliselt on neil masinatel hea tehniline varustus ning Põhja-Euroopa põllu-, ehitus- ja metsamasinate omanikud hoolitsevad masinate eest hästi, mis tagab nende pika tööea ja tippkvaliteedi ka järgmistele omanikele.

„Oleme juba aastaid soovinud pakkuda sellist ainulaadset platvormi ja nüüd on see lõpuks olemas,” ütleb Danish Agro kontserni masinate valdkonna direktor Jens Skifter. ”Oleme kaubelnud kasutatud masinatega kogu maailmas pikka aega, kuid koostöös Ritchie Bros. ettevõttega Mascus on Danish Agro loonud ühtse keskkonna, kus meie äripartnerid leiavad eksklusiivseid pakkumisi. Euroopa edasimüüjad, põllu-, ehitus- ja metsanduse ettevõtted leiavad, mida nad otsivad, nii Euroopas kui kogu maailmas.”

„Oleme uhked ja õnnelikud, et Danish Agro valis meid koostööpartneriks,” lisab Rickard Krøtø, firma Mascus International tegevdirektor. ”Danish Agro on Põhja-Euroopa suurim rasketehnika müüja ja me vastasime nende vajadustele. Koostöös Danish Agro kontserni ja meie IT-osakonnaga oleme leidnud uusi võimalusi tegevuste tõhustamiseks, mis võimaldavad Danish Agrol kasutatud masinaid ja seadmeid  müüa.”

Viimase 8 aasta jooksul on masinaäri Danish Agro jaoks märkimisväärselt kasvanud, saavutades 2023. aastal üle 820 miljoni euro suuruse käibe. Kontsern, mis tegutseb 9 riigis, on muutunud Põhja-Euroopa suurimaks rasketehnika müüjaks ning kuulub Euroopa kolme suurima hulka.

Tutvuge uue platvormiga siin.

 

 

 

 



gallery image

Sind võivad huvitada ka need artiklid


Uudised

Turule saabub üle 100-hobujõuline ATV

Turule saabub üle 100-hobujõuline ATV

Can-Am toob 2025. aastaks turule mudeli Outlander 1000R, mis...

Uudised

Iseseisev platvorm Nexat töötab Amazone väetisekülvikuga

Iseseisev platvorm Nexat töötab Amazone väetisekülvikuga

Amazone ja Nexati koostöös valminud väetisekülvik kanduril o...

Uudised

Krone valmistas uue ja võimekama XDisc heedri

Krone valmistas uue ja võimekama XDisc heedri

Uue XDisc 710 (7,1 m) täiskultuuri heedri läbilaskevõime on...