Menu



Krone valmistas uue ja võimekama XDisc heedri

Uudised 30.08.2024   

Krone valmistas uue ja võimekama XDisc heedri


Väidetavalt on uue XDisc 710 (7,1 m) täiskultuuri heedri läbilaskevõime umbes 20% suurem kui olemasoleval XDisc 620 (6,2 m).

Uue heedri niiduk, mis on välja töötatud võimsa söödavarumismasina kogu potentsiaali tõhusamaks kasutamiseks, põhineb EasyCut niidukitehnoloogial, mida juba XDisc 620 puhul kasutatakse.

900 mm läbimõõduga etteandeteo kiirust saab optimaalselt reguleerida silokombaini sisselaskekiirusele kolmes etapis, olenevalt saagi lõikepikkusest.

Uue heedri üks silmatorkavamaid võimalusi on integreeritud transpordišassii, mis saadaval ainult Big X jaoks. See välistab vajaduse eraldi transpordihaagise järele, lühendades oluliselt ümberlülitusaega. Kui hüdrosüsteem on ühendatud ja heeder on üles tõstetud, pöörab juht veotiisli ja käiguosa telge otse kabiinist.

Põllul pööravad mõlemad käiguosa komponendid hüdrauliliselt heedri taha. Protsess on transportimisel vastupidine ja kui heeder on maas, kinnitub see silokombaini puksiiri külge. Päisesse on integreeritud valgustussüsteem.

Muud XDisc 710 valikud hõlmavad vertikaalseid külgmisi nuge (pakutakse ka mudelile XDisc 620). Ükshaaval kabiinist üles tõstetuna ja langetatuna tagavad need ummistusevabad lõiked, kui töötate keerulistes tingimustes.



gallery image

Sind võivad huvitada ka need artiklid


Uudised

Paul-Tech arendab Leedus koostööd Dotnuva Balticuga

Paul-Tech arendab Leedus koostööd Dotnuva Balticuga

Sel sügisel alustab Eesti põllumajanduse startup Paul-Tech k...

Uudised

Case IH laiendab kombainide valikut

Case IH laiendab kombainide valikut

Uuele topeltrootoriga Case IH lipulaevale AF11 on lisandunud...

Uudised

Turule saabub üle 100-hobujõuline ATV

Turule saabub üle 100-hobujõuline ATV

Can-Am toob 2025. aastaks turule mudeli Outlander 1000R, mis...