Menu



Paul-Tech arendab Leedus koostööd Dotnuva Balticuga

Uudised 16.09.2024   

Paul-Tech arendab Leedus koostööd Dotnuva Balticuga


Sel sügisel alustab Eesti põllumajanduse startup Paul-Tech koostööd Leedu juhtiva põllumajandusmasinate edasimüüjaga Dotnuva Baltic.

Partnerluse eesmärk on laiendada Paul-Techi kohalolekut Leedu turul, pakkudes kohalikele põllumeestele uuenduslikke lahendusi oma põllumajandusprotsesside täpsemaks juhtimiseks.

Paul-Techi tegevjuht Mikk Plakk kirjeldab partnerlust Dotnuva Balticuga kui olulist sammu ettevõtte laienemisplaanides. „Kuna Dotnuva Baltic on tugevalt kohal kogu Baltikumi regioonis, hakkab nad olema Paul-Techi välijaamade ametlik esindaja Leedus. See koostöö võimaldab meil jõuda Leedu põllumeesteni ja aidata neil optimeerida oma sisendeid paremate saagitulemuste saavutamiseks,“ selgitab Plakk.

Dotnuva Baltic esindab tunnustatud Lääne-Euroopa ja USA professionaalsetele põllumajandusmasinatele spetsialiseerunud tootjaid, pakkudes laia valikut teenuseid alates masinate müügist ja hooldusest kuni teravilja- ja põlluseadmete lahendusteni.

Dotnuva Balticu tegevjuht Dangis Valaitis toob välja võtmetegurid Paul-Techi valikul tehnoloogiapartneriks: põllumajandusettevõtete käegakatsutav kasu, digitaalsete andmete kogumise ja analüüsi pikaajaline perspektiiv ning tõestatud teenuse kvaliteet rahvusvahelisel tasandil. "Meil on hea meel, et oleme leidnud vastastikuse mõistmise kaasaegse partneriga, kes pakub põllumeestele ainulaadse ja vajaliku lahenduse," ütleb Valaitis.

Paul-Tech on teaduspõhine põllumajandusplatvorm, mis võimaldab põllumeestel teha reaalajas mullaandmeid kasutades täpsemaid igapäevaseid otsuseid. Kasutades mitme põlvkonna uurimistöö käigus välja töötatud mullaandureid, mõõdab Paul-Tech väetiste tõhusust ja annab ülevaate erinevatest mullaprotsessidest. Platvormi peamine eelis on raha säästmine väetisevajaduse täpse hindamise ja õigel ajal ja õigetes tingimustes tehtavate ülesannete optimeerimise kaudu.

Paul-Tech teenindab praegu üle 120 kliendi Eestis, Soomes ja Rootsis. Selle aasta alguses sisenes ettevõte ka Ühendkuningriigi turule, kus töötab juba üle 20 kliendiga.

Paul-Techi asutasid 2019. aastal Mikk Plakk, Tiit Plakk, Eve Plakk ja Anu Einberg.



Sind võivad huvitada ka need artiklid


Uudised

Avant esitleb uut ühekäigulist laadurit 800-seerias

Avant esitleb uut ühekäigulist laadurit 800-seerias

Uus Avant 855i on sama tõstevõime ja kõrgusega kui 800-sarja...

Uudised

New Holland värskendab T5 sarja

New Holland värskendab T5 sarja

New Holland näitas Hollandi AgroTechniek Hollandi (ATH) põll...

Uudised

Case IH laiendab kombainide valikut

Case IH laiendab kombainide valikut

Uuele topeltrootoriga Case IH lipulaevale AF11 on lisandunud...