Menu




Krone lisab GX haagiste valikusse 36 m³ mudeli

Uudised 30.09.2024   

Krone lisab GX haagiste valikusse 36 m³ mudeli


GX 360 Plus on kompaktne universaalhaagis, mis sobib teravilja, silo ja juurviljade jaoks.

Sarnaselt suurematele õdedele-vendadele põhineb GX 360 Plus ühe šassii kontseptsioonil ja kettajamiga konveierilindil.

Kolm aastat tagasi tõi Krone turule mudelid GX 440 ja GX 520.

Uue mudeli turule toomisel on Krone jaganud GX-sarja kaheks variandiks; Plus ja Pro. Tulevikus eristab see kaht erinevat töö- ja juhtimiskontseptsiooni. GX 440 pakutakse nii Plus kui ka Pro versioonina, lipulaev GX 520 on saadaval ainult Pro versioonina.

Plussvariantidel on lihtne elektroonika ja hüdraulika, samas kui Pro mudelitel on standardvarustuses ExactUnload. See reguleerib mahalaadimiskiirust klambri pikkusega ja traktori edasiliikumise kiirusega. Pro mudelid on saadaval ka suurema valikuvõimalusega. Nende hulka kuuluvad EBS-pidurisüsteem, mahalaadimise raadiopult, hüdrauliliselt teleskoopilised küljed kukkumiskõrguse vähendamiseks, kaaluseade või elektrooniline sundjuhtimine.

GX Plus mudelite hüdraulilisi funktsioone saab juhtida eelvaliku süsteemiga ja neid saab käivitada traktori juhtnuppude kaudu. On kaks võimalust – PreSelect DS 50 ja Digital. Uus töövariant DS 50 võimaldab Plus-mudeleid kasutada ka mitte-ISObusi traktoritel.

PreSelect Digitaliga vaadatakse ja eelvalitakse hüdraulikafunktsioone ISObusi terminali kaudu. Eelvalikut on võimalik teostada ka vabalt määratavate ISObusi klahvidega juhthoova abil.

GX 360 Plusi tandemtelje lubatud teljekoormus on 18 t (valikuline 20 t käiguosa). Muude valikute hulka kuuluvad mehhaaniline sundjuhtimine, 30,5-tollised rehvid (standard 26,5-tollised) ja kaks tagumist väljastusrulli muru ja maisisilo jaoks.





gallery image

Sind võivad huvitada ka need artiklid


Uudised

Uus profi on ilmunud!

Uus profi on ilmunud!

Loe värskest numbrist:

Uudised

Kuhni muutumatu kambriga press saab kileköitmise

Kuhni muutumatu kambriga press saab kileköitmise

Kahe rulliga kileköitmine on Kuhn Farm Machinery FB 3130 muu...

Uudised

Elektrikombain tulekul

Elektrikombain tulekul

Lõuna-Austraalia idufirma Linttas Electric avalikustas ambit...