Menu




Alliance FORESTAR 644 rehvid: kõrgkvaliteediklassi sooritusvõime ja soodne hind

Mets 03.07.2020   

Alliance FORESTAR 644 rehvid: kõrgkvaliteediklassi sooritusvõime ja soodne hind


  • Saadaval kolm uut suurust
  • Põhjalikud võrdluskatsed kõrgkvaliteediklassi metsanduskonkurendiga
  • Suur jalajälg, väike pinnasesurve
  • Projekteeritud haarduvusele ja veojõule rõhku pannes
  • Aeglane kulumine, suur kandevõime
  • Erimaterjalid ja -konstruktsioon

Alles eelmisel aastal turule toodud Alliance 644 Forestar III on juba saanud suurepärast tagasisidet ja teeninud laitmatu maine. Seda, et kiitvatel arvustustel on alust, kinnitavad Tšehhi Vabariigis metsalangetustraktoriga ja Lätis metsaveotraktoriga korraldatud välikatsed, milles kasutati võrdlusalusena konkurendi kõrgkvaliteediklassi metsatöörehve. Katsete käigus avaldas klientidele muljet FORESTAR 644 rehvide üldsooritusvõime ning erilist äramärkimist leidsid ülihea haarduvus ja stabiilsus isegi ülikeerukate tingimuste korral. Kokkuvõttes tõestavad katsetulemused, et FORESTAR suudab hõlpsasti võistelda kõrgkvaliteediklassi konkurentide rehvidega, kuid pakub palju paremat hinna ja kvaliteedi suhet.

„Raskesti ligipääsetavates metsades töötades tahab masinajuht olla kindel, et masin ei jääks kinni ja rehv ei puruneks. 644 Forestar III tipptasemel sooritusvõime suudab hõlpsasti rinda pista konkurentide kallima hinnaga kõrgkvaliteediklassi rehvidega. Omanikel on konkurentsivõimelise hinna eest saadud suurepärase sooritusvõime üle kindlasti hea meel,“ võtab tulemused uhkusega kokku Angelo Noronha, Alliance Tire Groupi EMEA-piirkonna president.

Sooritusvõime ja keskkonnahoidlikkus                                                          

Metsatöö märksõnad on karm keskkond, raske koormus, terava servaga takistused, nagu kännud, ning keerukas pinnakooslus alates paljast kivist kuni kleepuva mudani. Täiendavaks proovikiviks on paljude Euroopa metsade praegune seisukord: tormi, põua ja üraskite põhjustatud kahju tõttu tuleb suur hulk langetatud puitu metsast kiiresti ja tõhusalt välja viia. Järgides metsapinnase kui hapra looduskeskkonna olulise osa kaitsenõudeid, pakub 644 Forestar III täiuslikku lahendust.

Tänu rehviturvise suurele laiusele on rehvil suur jalajälg, mis vähendab maapinnale avaldatavat survet ja aitab kaitsta metsapinnast. 644 Forestar III omanäoliseks omaduseks on laiad eenduvad keskplokid turvisel: rehv pakub täiuslikku haarduvust ilma roomikuteta, tänu millele kulgevad üleminekud metsateedel sujuvalt, kuid samas saab hõlpsasti kasutada ka koos roomikutega. Laia keskkohaga plokkeendid tagavad suurepärase stabiilsuse ja sõidumugavuse. Eendite kaksiknurk optimeerib nii haarduvust kui ka vastupidavust: väiksem nurk õlakul suurendab haarduvust ning suurem nurk rehvi keskkohas vähendab kulumist ja tugevdab vastupidavust.

Suurema siirdmikuläbimõõduga laiemad õlaeendid parandavad 644 Forestar III külgsuunalist stabiilsust, tugevdades nii veelgi enam rehvi suurepärast haarduvust. Metsakeskkonnas on äärmiselt tähtis ka rehvide kaitse külgkokkupõrgete ja torgete vastu, mis on saavutatud õlatoendite ja jäikust parandavate ääreribade ainulaadse kujunduse kaudu.

Välja on tulnud uued mõõdud

Alliance 644 Forestar III on nüüd saadaval kolmes uues mõõdus: 710/40–24,5, 710/55–28,5 ja 780/50–28,5; samuti on saadaval varem välja tulnud suurused 600/50–22,5, 710/40–22,5, 600/55–26,5, 710/45–26,5, 750/55–26,5, 800/40–26,5.





gallery image

Sind võivad huvitada ka need artiklid


Mets

Karo Mets OÜ: pikaajaline kogemus ja hea meeskond toovad tulemuse

Karo Mets OÜ: pikaajaline kogemus ja hea meeskond toovad tulemuse

„Loomulikult tuleb tänapäeval meeskond kaasata masinate vali...

Mets

Keeruline on metsa majandada, kui talv miinuskraade ei paku

Keeruline on metsa majandada, kui talv miinuskraade ei paku

Saarte Metsamajanduse OÜ tõestab enda näitel, et kui operaat...

Mets

Stihl valmistas uue elektrilise juhtmevaba oksasae

Stihl valmistas uue elektrilise juhtmevaba oksasae

Akuoksasaega HTA 150 pakub Stihl esimest spetsiaalselt metsa...