Menu




Yamaha uuendab Kodiak ATV-d

Uudised 22.09.2020   

Yamaha uuendab Kodiak ATV-d


Järgmisest aastast on kõigil elektrilise roolivõimendiga (EPS) Kodiak 450 ATV-de standardvarustuses diferentsiaalilukk ning kõigi Kodiak ja Grizzly mudelite standardvarustusse kuulub vints.

Diferentsiaalilukk võimaldab operaatoril lukustada kõigi nelja ratta jõud, et haardumine maastikul oleks parem. Kõik Kodiaki mudelid on varustatud Ultramatic-ülekandega, mis hoiab veorihma pinget, et tagada ühtlane reaktsioon gaasi lisamisele.

Pidevalt muutuv jõuülekanne tagab korrektse ülekandearvu kiirendamisel ning pidurdab allamäge sõites mootorit. Juht saab lihtsa nupuvajutusega automaatselt valida 2WD, 4WD ja diferentsiaalilukustuse vahel.

Talutöödel on abi ka 450 kasutatavast mitmekettalisest märgpidurist. See paigaldatakse ka uuele Kodiak 700 EPS-le, mis on meile teadaolevalt saadaval juba enne 2020. aasta lõppu. Lipulaev Grizzly 700 ATV tuleb turule mitmetes uutes värvides ja seda tarnitakse esmakordselt koos valuvelgedega standardvarustuses.

Kõigi Kodiaki ja Grizzly mudelite standardvarustuses on nüüd Warn VRX 25 vintsid. 15,0 meetri pikkusel vintsil on 1,13 tonni tõmbetugevus ja juhtrauale kinnitatud juhtnupp.

"Põllumehed kasutavad tänapäevaseid vintse regulaarselt, näiteks raiutud puude vedamiseks, piirdeaia ehitus või sõidukite transportimiseks," ütleb Yamaha ATV juht William Kay. "See kuulub põllumajandustootjatele ülitähtsa varustuse hulka ja seetõttu ei tohiks sellega kaasneda lisakulusid."





gallery image

Sind võivad huvitada ka need artiklid


Uudised

John Deere värskendab 5M sarja

John Deere värskendab 5M sarja

Uusimad John Deere 5M traktorid on saadaval uute ülekandevõi...

Uudised

New Hollandi T8 saab võimsust juurde

New Hollandi T8 saab võimsust juurde

New Holland uuendab 2025. aastaks oma Prantsusmaal Racine'i...