Menu




AVR viib põlluandmed uuele tasemele

Uudised 24.09.2020   

AVR viib põlluandmed uuele tasemele


Belgia tootja AVR uusim andmekogumistehnoloogia annab kasutajatele reaalajas ülevaate kartulikombainide ja kartulipanemismasinate tööst ning protsessi tõhusamaks muutmise võimalustest.

Koostöös Hollandi ettevõttega Dacom Farm Intelligence välja töötatud uusim värskendus, mis on saadaval lisavarustusena AVR-i neljarealistele iseliikuvatele Puma 3 ja 4.0 kartulikombainidele ning neljarealistele Ceres 440 ja 450 kartulipanemismasinatele, võimaldab põllu- ja masina andmete ühendamist.

Masina andmed (reaalaja kütusekulu, saagikus ja mahapandud kartulite arv/m²) kantakse automaatselt üle Dacom Cloudfarmile ning põlluandmed kuvatakse AVR-i digitaalse ühenduse platvormil.

Jagatud andmete eelised hõlmavad töötundide, kütusekulu, kogusaagi ja saagierinevuste automaatset registreerimist põllul, võimaldades kasutajatel jälgida erinevusi ja kontrollida, kas saagikuse andmed vastavad muudele perioodi andmetele.

Cloudfarmi sees saab masinaandmeid kombineerida satelliidi-, kontuur- ja mullakaardi andmetega. Kõik andmed teisendatakse selgeteks soovitusteks.





gallery image

Sind võivad huvitada ka need artiklid


Uudised

Uus elektritraktor Prantsusmaalt

Uus elektritraktor Prantsusmaalt

Prantsusmaalt pärit startupi Seederal elektritraktori protot...

Uudised

AGCO investeerib Soome mootoritehasesse 70 miljonit eurot

AGCO investeerib Soome mootoritehasesse 70 miljonit eurot

Investeering AGCO Linnavuori tehasesse Nokias loob tehasele...