Menu




Turule jõuab realistlik arvutimäng „Professional Farmer: Cattle and Crops“

Uudised 19.10.2020   

Turule jõuab realistlik arvutimäng „Professional Farmer: Cattle and Crops“


Mäng viib põllumehe igapäevasesse töömaailma ning avaldab muljet sügavuti mineku ja tähelepanuga detailidele.

Landwirtschaftsverlag Münster avaldas koos partneritega Masterbrain Bytes ja Toplitz Productions levinumatel mänguplatvormidel arvutimängu „Professional Farmer: Cattle and Crops“ täisversiooni.

Mängijad kogevad põllumehe elukutse väljakutseid ja proovilepanekuid. Põldudel töötavad originaaltraktorid ja –masinad alates külvist kuni koristamiseni. Laudas hoitakse loomi ja kooskõlastatakse töötajate tööd. „See on parim reklaam põllumajandusele ja tõstab tunnustust põllumajandustootjate tööle,“ on Landwirtschaftsverlagi tegevdirektor dr Ludger Schulze Pals veendunud.

„Professional Farmer: Cattle and Crops“ saab mängida üldversioonis või seada endale spetsiaalseid ülesandeid. Alustuseks tutvustatakse mängijatele nii mängumehaanikat kui ka põllumajandustöö põhitõdesid läbi ulatusliku interaktiivse koolituskursuse. Seejärel saavad nad sel viisil saadud teadmisi viies stsenaariumis rakendada:

  • Stsenaarium 1 „Külvist saagini“: mängijad hoolitsevad 3,5 hektari suuruse suviteravilja- ja 5 hektari maisipõllu eest.
  • Stsenaarium 2 „Rohi on alati rohelisem“: see käsitleb heina niitmist, vaalutamist, riisumist, pallide pakkimist ja kokkukogumist.
  • Stsenaarium 3 „Las nad kasvavad“: mängijad hoolitsevad oma pullide eest, alates vasikate ostmisest kuni nuumpullide müügini.
  • Stsenaarium 4 „Talv läheneb“: siin töödeldakse ja väetatakse põldu. Mängijad õpivad erinevusi mineraalse ja orgaanilise väetamise vahel.
  • Stsenaarium 5 „Tõlviku söötjad“: silomais koristatakse ja seda kasutatakse biogaasijaamas.

Lisaks saab mängija pärast stsenaariumide lõpuleviimist (mille hulk peaks tulevikus veelgi kasvama) jätkata oma virtuaalse talu haldamist ja arendamist piiramatult.

„Meie eesmärk oli välja töötada üksikasjalik ja realistlik põllumajandussimulatsioon ja see õnnestus,“ ütleb Masterbrain Bytes'i tegevdirektor Lars Beinsen. Ta lubab: „Mäng kasvab jätkuvalt, sest meil on veel palju ideid.“

„“Professional Farmer: Cattle and Crops“ mänguga on meil hea meel pakkuda oma klientidele meelelahutuslikku ja samal ajal väga realistlikku põllumajandussimulatsiooni. Paljud põllumajanduslikud ülesanded, suur mängitav masinapark ja üksikasjalik abi teevad selle mängu meie vaatenurgast ainulaadseks,“, on Toplitz Productions'i tegevjuht Matthias Wünsche veendunud.

„Luuakse täiesti uus võimalus sukelduda mänguliselt mitmekülgsesse põllumajandusse. Meil ​​on hea meel, et suutsime pakkuda erinevaid põllumajanduslikke ülesandeid ja nende täitmist mängustsenaariumides võimalikult realistlikult, andes samal ajal laialdasi teadmisi sellel teemal. Koostöös oma partneritega Masterbrain Bytes ja Toplitz Productions kaasame tulevikus mängu veel palju põllumajanduse teemasid ja aspekte,“ lisab Landwirtschaftsverlagi tegevdirektor dr Ludger Schulze Pals.

Mäng on saadaval suurematel veebimänguturgudel nagu Steam (store.steampowered.com), Good Old Games (GOG.com) ja muudel platvormidel, samuti valitud jaemüügiturgudel ja otse Landwirtschaftsverlagi veebipoodides. Soovitatav jaehind (RRP) on 29,99 eurot

Lisateavet veiste ja põllukultuuride kohta leiate ametlikult veebisaidilt: https://www.cattleandcrops.com/, samuti Facebookist, Twitterist, Instagramist, YouTube'ist, Steamist ja Discordist.





gallery image

Sind võivad huvitada ka need artiklid


Uudised

GALERII! Maamess algas!

GALERII! Maamess algas!

Vaata ülevaadet Maamessi esimesest päevast. Galerii leiad a...

Uudised

Homme avatakse Tartus Baltikumi suurim maamajandusmess Maamess

Homme avatakse Tartus Baltikumi suurim maamajandusmess Maamess

18.-20. aprillil toimub Tartu Näituste messikeskuses järjeko...

Uudised

Yara Atfarm ja N-Tester BT – täpse lämmastikväetamise tööriistad põllumehele

Yara Atfarm ja N-Tester BT – täpse lämmastikväetamise tööriistad põllumehele

Atfarm on veebipõhine rakendus põllukultuuride seiramiseks n...